Redactia.ro
Home » Horoscop » 2 Mai 2020 – ce înseamnă în numerologie această dată. Cum sunt cei născuți pe 2 mai

2 Mai 2020 – ce înseamnă în numerologie această dată. Cum sunt cei născuți pe 2 mai

2 Mai 2020

2 Mai 2020 – ce energii are această zi, conform numerologiei și cum te influențează aceasta. Redactia.ro îți prezintă numerograma zilei de 2 mai 2020, dar și informații despre cei născuți în ziua de 2 mai.

Numerologia este știința care asociază cifrele cu anumite energii universale. Numerologii au tras anumite concluzii despre cifrele de la 1 la 9 și raportează orice dată la una dintre acele cifre. Cum se face? Este foarte simplu: aduni toate cifrele dintr-o dată, fie că este de la ziua în curs sau data nașterii tale, de exemplu. 02.05.2020 = 0 + 2 + 0 + 5 + 2 + 0 + 2 + 0 = 11 = 1 + 1 = 2. Deci se calculează până când se reduce la o singură cifră.

Acest rezultant reprezintă cifra acelei zile. Astfel, cifra zilei de azi este 2.

2 Mai 2020 – numerologie și explicații

Cifra 2 este cifra prietenului, dar este și o cifră duală. Asta pentru că seamănă cu 2 oameni aflați unul lângă altul, simbol similar cu zodia gemenilor. De asemenea, în numerologie, cifra 2 este cifra femeii și a mamei.

Astfel, cifra doi poate avea o mulțime de conotații și o mulțime de efecte asupra oamenilor. Este o zi complicată și complexă, cu suișuri și coborâșuri.

Zilele care se desfășoară sub energiile cifrei doi, cum este și 2 mai 2020, sunt zile benefice pe plan profesional. Este o zi în care vei găsi soluții la probleme și vei avea parte de realizări. Pe de altă parte, nu este o zi în care să reacționezi impulsiv, ci trebuie să te ghidezi pe rațiune. Este o zi a indeciziei și a dualismului.

Cum sunt oamenii născuți pe 2 mai

Oamenii născuți în ziua de 2 mai sunt oameni care înțeleg foarte bine psihologia umană. Reușesc astfel să nu se lasă păcălți sau înșelați. Sunt oameni care, de regulă, au parte de mari realizări profesionale și financiare. De asemenea, dau dovadă de o mare dragoste pentru frumos.

Persoanele născute în ziua de 2 mai nu sunt foarte diplomate. Au, mai degrabă, o atitudine sinceră și directă. Însă, acești oameni trebuie uneori să lase de la ei, să renunțe la critică, pentru a păstra anumite relații cu alți oameni.

Sunt oameni familiști, care se simt ocrotiți în sânul familiei și ar face orice pentru cei dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: