Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic: sâmbătă, 2 mai. Ce zodii au noroc în weekend

Horoscop zilnic: sâmbătă, 2 mai. Ce zodii au noroc în weekend

Femeia Taur. Nu face compromisuri și nu respectă regulile. Ce trebuie să știi despre femeia taur

Horoscop zilnic: sâmbătă, 2 mai – previziuni pentru toate zodiile. Cum începe weekendul pentru tine, în funcție de semnul în care te-ai născut. Află care sunt zodiile norocoase ale zilei de sâmbătă!

Ziua de sâmbătă este una destul de favorizată de astre, mișcările astrale realizându-se spre binele nativilor. Există, desigur, și zodii care nu vor resimți efectul benefic, ci vor avea de întâmpinați de ghinioane. Află care sunt zodiile norocoase și vezi dacă te numeri printre ele.

Horoscop zilnic: sâmbătă, 2 mai – Berbec

Pentru tine, ziua de sâmbătă vine cu o veste excepțională. În sfârșit, vei putea face ceva ce îți dorești de multă vreme. Este o clipă ce îți înseninează întreaga săptămână. Ai grijă la sănătate!

Horoscop sâmbătă Taur

Vrei să te odihnești, însă e posibil ca planurile tale să nu se îndeplinească. Nu pare a fi o zi liniștită, ci mai degrabă agitată și guvernată de energii negative. Fii deschis și acceptă cu ușurință criticile!

Horoscop 2 mai – Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de sâmbătă vine cu un mare noroc la bani. Dacă ești născut în această zodie, o să te bucuri de un câștig financiar făcut dintr-o inspirație de moment. Ești foarte rațional și ai fler în afaceri în această perioadă.

Horoscop zilnic: sâmbătă, 2 mai – Rac

O să te bucuri de o zi foarte plăcută, datorită comunicării de care ai parte în familie sau alături de cei cu care conviețuiești. Sunteți pe aceeași lungime de undă, iar timpul petrecut împreună te încarcă cu energii pozitive!

Horoscop sâmbătă Leu

Nu înțelegi deloc anumite comportamente ale oamenilor, fapt ce te împinge spre o decizie radicală. Dacă simți că e vremea pentru o schimbare, atunci fă-o! Astrele încurajează în această perioadă noile începuturi!

Horoscop 2 mai – Fecioară

O vizită neașteptată îți dă ziua peste cap, iar cei implicați îți vor da mari bătăi de cap. Apelează la comunicare pentru a spune exact ce simți, fără a răni pe cineva. Este important să lămurești lucrurile înainte de a lua amploare.

Horoscop sâmbătă Balanță

Vrei să ajuți pe cineva și faci un întreg plan pentru asta, însă te tot lovești de obstacole. Nu te abate de la drumul tău și fă ceea ce ți-ai propus! La final de drum, astrele te vor recompensa pentru strădania ta!

Horoscop 2 mai – Scorpion

Te regăsești cu un prieten vechi sau cu o rudă de care nu ai mai auzit de mult. Această reîntâlnire te face melancolic, dar îți și dă de gândit destul de mult. Acordă-ți timp ca să te bucuri de toate sentimentele și amintirile care te înconjoară.

Horoscop sâmbătă Săgetator

Nu stai deloc rău cu banii, ba chiar îți permiți să faci niște achiziții care îți aduc o mare bucurie. Mare grijă însă, la planul sentimental, unde se întrevăd anumite conflicte și neînțelegeri.

Horoscop 2 mai – Capricorn

Este o zi în care trebuie să dai dovadă de perseverență dacă vrei să îți meargă bine. Nu este una din acele zile în care totul merge ca pe roate, ci, din contră, pentru orice faci trebuie să depui un efort suplimentar. Însă această muncă în plus va merita, la final!

Horoscop 2 mai – Vărsător

Ai parte de un succes la un proiect, fapt ce îți aduce recunoaștere. Ai abilități tehnice și îndemânare azi, parcă tot ce iese din mâna ta e impecabil. Ai o zi minunată, per ansamblu!

Horoscop zilnic: sâmbătă, 2 mai – Pești

Vrei să fugi de tot și de toate, pentru că te simți epuizat. Nu este ziua ta bună, așa că nu te apuca de diverse activități. Cel mai bine este să amâni tot ce poate fi amânat și să te bucuri de liniște.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: