Redactia.ro
Home » Știri » 5 beneficii ale castraveților. Poți scuti banii pentru măștile și cremele de ten

5 beneficii ale castraveților. Poți scuti banii pentru măștile și cremele de ten

7 beneficii ale castraveților. Poți scuti banii pentru măștile și cremele de ten

Fie că-l consumi, fie că-l utilizezi în diverse tratamente de înfrumusețare, castravetele este plin de beneficii. În cele ce urmează vom prezent 7 beneficii ale castraveților și modalități de a-i folosi în tratamente faciale. Gata cu banii dați pe măști și creme de ten din comerț. Acum, soluția se găsește… în frigider!

7 beneficii ale castraveților. Tratamente faciale cu acest ingredient

Elimină cearcănele. Probabil, cel mai cunoscut beneficiu al castraveților este cel legat de faptul că hidratează foarte bine. Nu puține doamne ori domnișoare au încercat să-și pună castraveți peste pleoape. Ei bine, da, este un remediu foarte bun pentru eliminarea cearcănelor. Grație cantității mari de apă, castravetele hidratează pielea din jurul ochilor, iar temperatura scăzută a acestuia ajută la contractarea vaselor de sânge, ceea ce duce, în sfârșit, la reducerea aspectului de ochi umflați.

Pentru tonifierea tenului. E de ajuns să dați la blender niște castravete cu trei linguri de hamamelis și două linguri de apă distalată. Pasta obținută se aplică uniform pe față și se așteaptă 15 minute. Ulterior se clătește cu apă din abundență.

Pentru curățarea și degresarea tenului. Tot într-un blender vom amesta castravetele cu 4 linguri de mentă. Amestecul obținut se va aplica uniform pe față și se va aștepta 15 minute. Ulterior, se va clăti cu apă din belșug.

Remedii naturiste cu castraveți

Nu numai tenul poate fi ajutat de tratamente cu castraveți, ci și părul. Sucul obținut din stoarcerea castraveților poate ajuta la creșterea și prevenirea ruperii firului de păr.

Îndepărtează petele de pe față. Castraveții ajută și la îndepărtarea petelor de pe față. Tot ce trebuie să faceți este să dați prin blender o bucată de castravete până devine o pastă. Ulterior, se adaugă o picătură de ulei esențial de rozmarin și albușul unui ou. Tratamentul se aplică direct pe petele de pe față și se lasă să acționeze timp de 15 minute. Apoi se clătește cu apă din abundență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: