Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cu dieta fulger de trei zile îți vei subția silueta

Cu dieta fulger de trei zile îți vei subția silueta

Dieta fulger cu care slăbești rapid. Ții post sau nu, trebuie să iei în considerare această cură de slăbire concepută de nutriționiști, pentru că te poate ajuta să scapi de surplusul de apă din țesuturi și câteva kilograme peste, în funcție de organismul tău.

Această dietă are acțiune detoxifiantă, dar pe lângă efectul benefic pentru sănătate te scapă și de grăsimea depusă în tot timpul acesta. Mai mult, cu această dietă nu simți că te înfometezi.

Indicat este să nu o urmezi mai mult de trei zile, pentru că te poate priva de unele vitamine și minerale, care duc la apariția carențelor nutriționale în corp.

De asemenea, consumă multă apă și ceaiuri în această periooadă.

Dieta fulger – cum o urmezi

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i respecți cu strictețe, fără niciun fel de abatere, dacă vrei să ajungi la rezultatele promise.

Îm prima zi, după ce te-ai trezit, trebuie să bei un pahar cu apă călduță în care să storci o lămăie.

Acest obicei trebuie urmat timp de trei dimineți. Apoi, poți consuma 100 ml de cafea.

La micul dejun poți să mănânci un iaurt cu o lingură de ovăz, iar la prima gustare a zilei poți să-ți delectezi papilele gustative cu un grapefruit.

Pentru prânz alege o supă de zeamă de varză, iar pentru cină este ideală o salată verde cu o roșie, un castravete și puțină brânză rasă peste ea.

Cina trebuie luată la ora 17.30, după această oră nu se mai mânâncă nimic.

În a doua zi a regimului să nu uiți că imediat după ce te trezești să bei paharul de apă caldă și zeamă de lămâie.

Trebuie să înlocuiești cafeaua cu un ceai verde și să mănânci 100 de grame de telemea de vacă cât mai slabă și o roșie. Pentru gustare, poți consuma o mică salată de fructe făcută din două prune,jumătate de măr, două felii de grapefruit și două felii de lămăie.

Ultima zi a dietei, este puțin mai dificilă. Dimineața, pe stomacul gol, bei paharul de apă caldă cu zeamă de lămăie, iar la micul dejun se consumă un ou fiert. Se sare peste gustare, iar la prânz ai voie o salată verde și 100 grame de carne de pui, iar la cină un iaurt cu două linguri de ovăz. Evident, nu trebuie să mai consumi nimic după ora 17.30.

Această dietă nu trebuie ținut o perioadă lungă, ea se poate folosi doar în situații de urgență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: