Redactia.ro
Home » Știri » 20.000 de lei de la stat! Fiecare român va primi această sumă dacă vrea să scape de factura de curent

20.000 de lei de la stat! Fiecare român va primi această sumă dacă vrea să scape de factura de curent

20.000 de lei de la stat! Fiecare român va primi această sumă dacă vrea să scape de factura de curent

Potrivit Capital, Guvernul a anunțat că începe din nou programul prin care românii pot primi de la stat până la 20.000 de lei pentru a scăpa de facturile de curent.

20.000 de lei de la stat! Fiecare român va primi această sumă dacă vrea să scape de factura de curent

Statul a transmis că începe din nou programul prin care românii care doresc să scape de facturile de curent, pot primi până la 20.000 de lei. Adică este vorba despre montarea de panouri fotovoltaice.

Programul va fi relat începând cu data de 6 noiembrie 2019, ora 10.00. Potrivit Administrația Fondului de mediu, instalatorii validați vor putea să continue înscrierea persoanelor fizice în aplicația informatică.

Toate documentele înregistrate cu succes în aplicaţia informatică, precum şi cele înregistrate în registrul instalatorilor care nu au fost încărcate în aplicaţie până la momentul suspendării accesului în aplicaţia informatică, sunt acceptate de Administraţia Fondului pentru Mediu ca fiind depuse în termen, în vederea analizării”, se menţionează în comunicat.

Programul de instalare a sistemelor de panouri fotovoltice va fi reluat

AFM transmite că personale fizice care nu s-au înscris la instalatorii validați până în data de 10 septembrie, vor avea posibilitatea de a depune la aceștia docuemntele solicitate. Condiția este ca acestea să fie valabile la data înregistrării în aplicația informatică.

Valoarea constarctului de finanțare este de 536 miliaone de lei, sumă asigurată din programul Operațional Regional. Scopul programului îl reprezintă creșterea eficienței energetice, îmbunătățirea calității aerului și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Suma se acordă în procent de până la la 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, în limita sumei de 20.000 de lei.

Citeste si:Răsturnare de situaţie în cazul pădurarului împușcat în Maramureș! Cine l-a ucis de fapt

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: