Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu se confruntă cu o boală incurabilă. „Încă este lucid”

Irinel Columbeanu se confruntă cu o boală incurabilă. „Încă este lucid”

irinel columbeanu

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă extrem de dificilă, în care se confruntă cu multiple provocări. Acest fost mare om de afaceri a fost internat într-un azil și se confruntă și cu probleme de sănătate. Mai multe detalii despre situația sa au fost dezvăluite de medicul său, care a vorbit deschis despre boala cu care se confruntă. Mai presus de asta, medicul a anunțat că nu va mai avea nicio colaborare cu Irinel Columbeanu în viitor, ca urmare a evenimentelor recente.

De ce boală suferă Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu suferă de demență, conform declarației fostului său medic. Acesta a menționat că fostul om de afaceri se confruntă și cu simptome de depresie și cu o deteriorare a memoriei. Cu toate acestea, tratamentul pe care îl primește în prezent pare să încetinească evoluția bolii și să ajute în gestionarea pierderilor de memorie. Astfel, pentru moment, aceste măsuri par să fie suficiente pentru a-i asigura lui Irinel Columbeanu îngrijirea și suportul necesare în lupta împotriva demenței.

Ce spune medicul afaceristului

Medicul fostului om de afaceri a fost acuzat că ar fi avut intenții de a profita de imaginea lui. În plus, Alexandra Ion a dezvăluit că Irinel Columbeanu este caracterizat de egoism și egocentrism.

Pentru acesta, imaginea sa publică a avut o importanță deosebită, și, cu toate că a primit sprijin din diferite direcții, pare să nu recunoască eforturile depuse în favoarea sa și să se concentreze doar asupra difamării anumitor persoane.

„E egoist, egocentric. S-a bazat tot timpul pe faptul că e persoană publică. A fost un copil de bani gata, dar de calitate mai proastă. L-am cunoscut prin Zoltan și chiar am fost dispuși să-l ajutăm fiecare, cum puteam.

Mă deranjează lipsa lui de recunoștință, faptul că a ajuns să ne denigreze. I-am cumpărat medicamentele din banii mei, și eu și Zoltan, costul acestora se ridică lunar la 5-600 de lei.

Are o problemă financiară. E depresiv, are o demență mixtă, cu degradare de memorie. Încă este lucid, nu e ceva avansat, dar trebuie tratat din timp. Tratamentul pe care i l-am dat îi stopeaza accelerarea bolii și-l ajută în pierderile de memorie. I-am cumpărat și i-am lăsat toate medicamentele la azil”, a spus medicul psihiatru Alexandra Ion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: