Redactia.ro
Home » Știri » 4 ani de la Colectiv. Unii participanți la marșul în memoria victimelor din Colectiv au cerut demisia lui Raed Arafat

4 ani de la Colectiv. Unii participanți la marșul în memoria victimelor din Colectiv au cerut demisia lui Raed Arafat

4 ani de la Colectiv. Unii participanți la marșul în memoria victimelor din Colectiv au cerut demisia lui Raed Arafat

4 ani de la Colectiv. Sute de oameni au participat, miercuri seara, la un marș în memoria victimelor din incendiul din Clubul Colectiv. Participanții au adus flori albe și lumânări pentru cele 65 de victime din Clubul Coelctiv.

4 ani de la Colectiv. Unii participanți la marșul în memoria victimelor din Colectiv au cerut demisia lui Raed Arafat

Participanții marșului de miercuri seara, organizat în memoria victimelor din clubul Colectiv au cerut demisia secretarului de stat Raed Arafat. Sute de oameni au mers miercuri seara, cu flori albe și lumânări pentru a le depune în memoria celor 65 de victime care au pierit in incendiul din Colectiv, și au purtat fotografii ale victimelor. De asemenea, au fost ascultate în boze melodii ale trupei Goodbye to Gravity.

Peste cei 800 de oameni au mers în marș spre Colectiv, purtând bannere pe care scriau #Colectiv Capul lui Arafat vrem, #Arafat_demisia.

Supraviețuitorii din Colectiv au participat la marșul Colectiv

Tinerii care au supraviețuit incendiului din Colectiv au fost prezenți și ei la marșul organizat pentru cei care au pierit în flăcările din club. Adrian Albu, unul dintre supraviețuitorii incendiului, precizează că după momentul Colectiv, o schimbare s-a produs în societate, dar în continuare oamenii sunt nevoiți să se descurce singuri. PArticipanții la marș susțin că și-au pierdut încrederea în statul român.

Suntem aici pentru că se fac patru ani. PAtru ani de nepăsare, de indolență, de când noi știm, ca popor că suntem pe propriile picioare și că statul pe care noi îl plătim e degeaba. Înainte de Colectiv, oamenii erau mult mai nepăsători. După Colectiv s-a produs ceva, s-a trezit societatea civilă și a început să conștientizeze că dacă noi nu facem nimic nu o să facă nimeni pentru noi, a spus Adrian Albu.

Unii oameni sunt de părere că o astfel de tragedie se poate repeta oricând. Reprezentanții mai multor instituții au transmis, miercuri, mesaje emoționante în memoria victimelor de la Colectiv.

În seara de 30 octombrie 2015, 65 de tineri au murit în incendiul produs în Clubul Colectiv.

Citeste si:A venit iarna în România. ZONELE în care drumarii au acționat cu utilaje de deszăpezire

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini