Redactia.ro
Home » Monden » 8 ani de la moartea lui Paul Walker. Actorul din „Fast and Furious” s-a stins din viață la 40 de ani

8 ani de la moartea lui Paul Walker. Actorul din „Fast and Furious” s-a stins din viață la 40 de ani

GALERIE FOTO (7) 8 ani de la moartea lui Paul Walker

8 ani de la moartea lui Paul Walker. Pe 30 noiembrie, 2013, o veste teribilă avea să zguduie întreaga lume. Paul Walker, celebrul actor din seria „Fast and Furios” s-a stins din viață în urma unui accident rutier. Astăzi s-au împlinit opt ani de la moartea tragică a actorului, iar fanii nu l-au uitat.

8 ani de la moartea lui Paul Walker. Actorul din „Fast and Furious” s-a stins din viață la 40 de ani

8 ani de la moartea lui Paul Walker. Celebrul actor și-a pierdut viața într-un accident de mașină, alături de consilierul său financiar, Roger Rodas. Mașina în care se aflau a intrat într-un copac, iar la câteva secunde de la impact a luat foc. Actorul și prietenul său nu au avut nicio șansă de supraviețuire. Familia, colegii de breaslă și fanii actorului au fost șocați de veste și chiar după opt ani de la teribilul eveniment îl plâng pe star. Paul a lăsat în urmă o fiică, Meadow. În urmă cu câteva săptămâni, tânăra s-a căsătorit. Actorul avea o relație specială cu Vin Diesel, colegul său din seria Fast and Furios. Vin a fost cel care a condus-o pe fiica lui Paul la altar, promițându-i acesteia că o va proteja întotdeauna.

Paul Walker filmase deja jumătate din „Fast and Furios 7” și se bucura de câteva zile libere, în 2013. Actorul se afla la un eveniment caritabil când s-a urcat într-un Porsche condus de Roger Rodas. După câteva secunde, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit din plin un stâlp și doi copaci înainte de a lua foc. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina aproape s-a rupt în două. Se știe că Paul era amator de viteză, iar la experiența pe care o avea prietenul său, Roger, multă lume se întreabă cum a fost posibil acest accident. Fiica regretatului actor, Meadow i-a dat în judecată pe cei care-i considera vinocati, compania Porsche și șoferul. Meadow a primit de la familia lui Roger 10,1 milioane de dolari, iar Porsche a fost de acord să plătească daune fiicei actorului.

Fast and Furios 7 a continuat…cu „Paul Walker”!

Seria cu numărul 7 al filmului a fost cea mai așteptată de toată lumea. Colegii de platou și echipa de filmare au decis să continue filmul în onoarea lui Paul. Mai mult,aceștia au continuat filmul cu personajul lui Brian O’Conner, interpretat de Paul Walker. Scenariul a fost rescris pentru a putea incorpora secvențe nefolosite din celelalte filme ale francizei, oferindu-le celor doi frați ai actorului Cody și Caleb să apară în locul lui Paul, cu ajutorul tehnologiei.

„Fast & Furious 7” a fost un adevărat omagiu pentru Paul Walker, iar fanii au avut parte de momente emoționante. Filmul a avut încasări de 1,5 miliarde dolari în întreaga lume. Secvența de final, în care cei doi protagoniști, Dom și Brian i-a emoționat până la lacrimi pe cei care au vizionat filmul. “Este cel mai tare moment din istoria cinematografiei!”, a spus Vin Diesel, profund îndurerat de moartea prietenului lui. Cu siguranță, Paul Walker va rămâne în continuare o emblemă a cinematografiei, mai ales cu personajul Brian O’Conner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: