Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Paul Walker, postare emoționantă pe Instagram. Fanii au consolat-o

Fiica lui Paul Walker, postare emoționantă pe Instagram. Fanii au consolat-o

Fiica lui Paul Walker

Fiica regretatului Paul Walker a postat o fotografie emoționantă cu tatăl său. Meadow Rain Walker, din relația cu Rebecca Soteros, a scris pe Instagram: ”Îmi este atât de dor de tine…cel mai bun prieten pentru totdeauna”, lângă o imagine în care ea îi zâmbea tatălui, iar el ținea un aparat de fotografiat în mână.

Fiica lui Paul Walker, postare emoționantă

Meadow Rain Walker, fiica regretatului actor Paul Walker cu Rebecca Soteros a postat pe Instagram o fotografie din copilărie, emoționantă, alături de tatăl ei. Lângă imaginea în care ea zâmbea, iar actorul ținea un aparat de fotografiat în mână, fata a scris: ”Îmi este atât de dor de tine…cel mai bun prieten pentru totdeauna”.

View this post on Instagram

miss you so so much, best friend forever and ever

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Tânăra, care cochetează cu modellingul și se ocupă de fundația pe care a înființat-o în numele tatălui său, a stârnit reacții la fel de emoționante ale fanilor, pe Instagram.

Cum a murit Paul Walker

Paul Walker, unul dintre actorii principali din „The fast and the Furious”, a murit, în 2013, într-un accident de mașină. Șoferul a pierdut controlul automobilului, care s-a izbit de un pom, iar apoi a luat foc. Ambii bărbați și-au pierdut viața. Paul Walker avea 40 de ani și a apărut în cinci din cele șase filme despre curse ilegale de mașini și jafuri armate.

Imaginea articolului Cauza accidentului în care a murit Paul Walker a fost anunţată oficial de Poliţia din Los Angeles

Pe pagina de Facebook a actorului a fost postat un mesaj care anunță moartea acestuia: „Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Vă mulţumim pentru răbdare şi, asemeni vouă, suntem uimiţi şi întristaţi de această veste (…) Vom face tot posibilul să vă ţinem la curent despre modalităţile în care vă puteti adresa condoleanţele.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: