Redactia.ro
Home » Sport » 93 de milione de dolari nu ajung! Declarația uluitoare a Serenei Williams

93 de milione de dolari nu ajung! Declarația uluitoare a Serenei Williams

serena williams, bani

În 26 de ani, de când este jucătoare profesionistă de tenis, Serena Williams a câștigat aproape 93 de milioane de dolari. Suma i se pare însă mică.

Serena Williams este una dintre cele mai titrate jucătoare de tenis. La 39 de ani are în palmares 23 de titluri de Grand Slam. Serena joacă tenis de 26 de ani, dar este nemulțumită de banii pe care i-a câștigat. Peste 93 de milioane de dolari.

„Ma simt subevaluată. Nu am fost plătită suficient. Dar nu am vrut niciodată să fiu o altă persoană și nici tonul pielii mele să fie mai deschis. Îmi place cine sunt, îmi place cum arăt și sunt mândră să reprezint frumoasele femei de culoare. Pentru mine este perfect!” a declarat Serena Williams.

Anul acesta Serena a încercat să-și mai adauge un titlu de Grand Slam în palmares, cel de la Roland Garros. A fost însă nevoită să se retragă din cauza unei accidentări.

Serena Williams, amintiri din tinerețe

Jucătoarea de tenis a oferit un interviu revistei Vogue în care a vorbit despre momentul în care nu credea că este perfectă.

„Atunci când eram mai tânără, totul părea diferit. Venus se apropia de perfecțiune: are picioare incredibil de lungi și este foarte, foarte subțire. La televizor nu vedeam oameni care semănau cu mine, care erau voluminoși. Nu aveam o imagine corporală pozitivă. Este uimitor că acest corp a reușit să-mi ofere cariera pe care am avut-o. Mi-aș fi dorit să fiu recunoscătoare ceva mai devreme,” a spus Serena.

Serena Williams va apărea pe coperta celebrei reviste în luna noiembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: