Redactia.ro
Home » TV » Dana Budeanu și Gabriela Firea au ajuns la cuțite? Ce cuvinte dure i-a adresat criticul vestimentar: „Nu ne-am înţeles deloc”

Dana Budeanu și Gabriela Firea au ajuns la cuțite? Ce cuvinte dure i-a adresat criticul vestimentar: „Nu ne-am înţeles deloc”

GALERIE FOTO (3)

Dana Budeanu a susținut-o întotdeauna pe Gabriela Firea în parcursul său profesional. Însă, relația dintre criticul vestimentar și fostul edil pare să nu mai fie ca pe vremuri. Cele două nu au reușit să se înțeleagă în privința unui aspect. 

Dana Budeanu și Gabriela Firea au ajuns la cuțite? Ce cuvinte dure i-a adresat criticul vestimentar

Dana Budeanu este cunoscută pentru stilul direct prin care spune lucrurilor pe nume. Nicio persoană publică nu a scăpat de ochiul criticului vestimentar, care spune mereu că  „va rupe pe genunchi” orice vedetă îmbrăcată fără stil. De data aceasta, aparent, chiar o bună prietenă, Gabriela Cristea, a fost ținta criticilor vedetei.

Dana Budeanu a făcut declarații dure la adresa fostului edil al Capitalei. Criticul vestimentar nu este de acord cu modul în care se îmbracă Gabriela Firea, deși a discutat de multe ori cu ea despre acest aspect.

Cu Gabriela Firea am discutat o singură dată despre vestimentație și nu ne-am înțeles deloc pentru că ea este extrem de conservatoare. Este la extrema cealaltă de mine. Nu am avut cum să sparg acest perete. Ar fi contat mult pentru ea dacă m-ar fi lăsat să fac asta. Azi poate că îmi dă dreptate pentru că felul în care se îmbracă sau își face părul astăzi nu mai e la fel perceput”, a mărturisit Dana Budeanu, în cadrul emisiunii sale.

Edilul din Voluntari ar fi vinovat pentru modul în care se îmbracă Gabriela Firea. Florentin Pandele pretinde ca fostul edil al Capitalei să se îmbrace conform preferințelor soțului ei. Dana Budeanu critică puternic acest lucru, argumentând că dacă dacă s-ar ocupa ea de imaginea ei, fostul edil al Bucureștiului ar arăta mult mai bine.

„Stilul ei vestimentar este unul care mie nu îmi place. Abordările ei vestimentare sunt conservatoare, sunt și pe gustul soțului. Soțul are influență majoră asupra ei. Influenţa cu care eu nu sunt de acord. Uite ca am zis si asta… Ea ar putea să arate mult mai mișto. Eu aş face nişte schimbări. Oricum, a evoluat mult… Cred că ea poate purta multe combinații îndrăznețe, trebuie să renunțe la blocaje și să nu mai țină cont de părerea celorlalți”, a mai dezvăluit criticul vestimentar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: