Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui El Chapo a fost arestată recent în SUA! Era doar o adolescentă când s-a măritat

Soția lui El Chapo a fost arestată recent în SUA! Era doar o adolescentă când s-a măritat

GALERIE FOTO (2) Soția lui El Chapo a fost arestată recent în SUA! Era doar o adolescentă când s-a măritat

Soția celebrului el Chapo a fost arestată astăzi pe un aeroport din Washington. Emma Coronel Aispuro a început relația cu traficantul de droguri pe vremea când era doar o adolescentă. 

Soția lui El Chapo a fost arestată recent în SUA

Emma Coronel Aispuro a fost arestată astăzi într-un aeroport din Washington DC, fiind acuzată că ar fi traficat droguri de mare risc, asemenea partenerului său de viață, cunoscutul El Chapo. Tânăra de 31 de ani are dublă cetățenie, americană și mexicană, putând fi alături de soțul ei la fiecare proces organizat în New York.

În anul 2007, când Emma participa la un concurs de frumusețe, Joaquin Guzman Loera, cunsocut ca El Chapo, ar fi venit să îi corupă pe membri juriului să o desemneze pe Emma câștigătoare, pentru a se putea însura cu ea.

Soția lui El Chapo a fost arestată recent în SUA! Era doar o adolescentă când s-a măritat

A făcut acest lucru pentru că tradiția spune că șefii clanurilor mafiote trebuiau să aibă alături regine ale frumuseții. Povestea a fost contestată de tânără, spunând că de fapt, cei doi se cunoscuseră cu un an înainte, atunci când controversatul traficant avea 49 de ani, iar Emma Coronel doar 17 ani. I-a fost prezentată liderului de cartel chiar de către tatăl său, locotenet al traficantului, Ines Coronel Barreras.

Emma a povestit că ea și El Chapo s-ar fi întâlnit la o petrecere organizată în statul Durango. Cel mai periculos și violent traficant de droguri din Mexic, care distribuia marijuana, heroină și metanfetamină, ar fi invitat-o pe fată pe ringul de dans, iar atunci s-ar fi produs flacăra.

Emma și El Chapo au împreună două fete

El Chapo deja era căutat de întreaga poliție mexicană la vremea aceea, după ce evadase dintr-o închisoare de înaltă securitate. După ce aceștia s-au îndrăgostit, Emma Coronel a devenit o figură cunoscut în lumea mondenă, dar și misterioasă în același timp.

Traficantul de droguri mai avea două soții și șapte copii înainte să o cunoască pe ea. Au totuși împreună două fiice gemene, pe María Joaquina și Emali Guadalupe, acum în vârstă de 9 ani, ale căror certificate de naștere nu au însă trecut numele tatălui, pentru că acesta era fugar.

Nu au avut niciodată o viață de familie normală, însă iubirea i-a menținut mereu împreună. Emma nu a încetat niciodată să își declare dragostea pentru El Chapo, mai ales pe rețele sociale.

”Știam amândoi că pentru a fi împreună trebuia să plătim un preț mare: distanță, timp, provocări și sacrificii. A meritat”, a scris femeia pe Twitter, în anul 2017, când El Chapo a fost, în final, prins și încarcerat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: