Redactia.ro
Home » Știri » A săpat un tunel în casă pentru a-și vizita amanta. Cum a fost descoperită povestea celor doi

A săpat un tunel în casă pentru a-și vizita amanta. Cum a fost descoperită povestea celor doi

A săpat un tunel în casă pentru a-și vizita amanta

A săpat un tunel în casă pentru a-și vizita amanta. Povestea amoroasă a unui bărbat din Tijuana, Mexic a devenit cunoscută în întreaga lume. Acesta și-a făcut un tunel în propria casă, dar și un tunel în casa amantei, pentru a putea merge în vizită la ea ori de câte ori dorește. Cum au fost descoperiți cei doi?

A săpat un tunel în casă pentru a-și vizita amanta. Cum a fost descoperită povestea celor doi

A săpat un tunel în casă pentru a-și vizita amanta. Un bărbat din Tijuana, Mexico a făcut în așa fel, încât, să-și aibă aproape atât soția, cât și nevasta. Cum a fost posibil acest lucru? A săpat un tunel în casă pentru a-și vizita amanta. Zidarul Alberto a lucrat mai multe săptămâni la tunelul dintre casa lui și cea a amantei sale, Pamela, din cartierul Villas del Prado. Acesta și-a pus în practică toate cunoștințele pe care le avea în ale construcției și a săpat un tunel chiar în casa lui, ce ducea până în casa amantei sale. Se pare că Alberto a fost inspirat de „El Chapo” Guzman, care a evadat din închisoare cu ajutorul mai multor tuneluri săpate sub pământ.

Dorința celor doi amorezi a fost dusă la bun sfârșit, iar Alberto și Pamela se vizitau ori de câte ori doreau. Din nefericire pentru ei, aceștia au fost surprinși într-o zi de soțul acesteia, când bărbatul s-a întors mai devreme de la serviciu. Speriat, amantul Pamelei s-a ascuns sub pat, dar a dispărut misterios de acolo. Supărat și intrigat, soțul acesteia a făcut cercetări și a descoperit tunelul făcut de Alberto. Astfel, cel înșelat a mers prin tunel până la capăt ajungând la casa lui Alberto, pe care l-a rugat să nu facă zgomot, pentru că soția sa doarme în cameră. „Alberto a încercat să se ascundă sub pat și când soțul a început să-l caute, bărbatul a dispărut. Soțul a descoperit atunci tunelul care ajungea până la casa zidarului”, a spus presa locală. Ulterior, cei doi bărbați s-au luat la bătaie, din cauza Pamelei. Nu se știe ce s-a întâmplat și care a fost reacția soției lui Alberto, dar suntem siguri că nu a fost una calmă.

Citește și: A fost prins în timp ce fugea dezbracat din cauza soțsoului înșelat

Un bărbat din Craiova a fost surprins în timp ce alerga dezbrăcat pe stradă, după ce a fost prins de soțul femeii cu care avea o relație. Pur și simplu, soțul i-a luat amantului hainele și i-a spus să plece, după care l-a urmărit cu mașina și a filmat întreaga aventură. Cei doi soți aveau un magazin chiar în fața casei în cartierul Cernele. Cel încornorat se afla la prăvălie, dar la un moment dat a intrat în casă, în timp ce și-a surprins soția dezbrăcată, alături de un alt bărbat. Destul de calm, soțul i-a luat acestuia hainele și i-a cerut să plece din casa lui. Ulterior, soțul femeii, l-a urmărit pe amant cu mașina în timp ce se afla cu un prieten și l-au filmat pe bărbatul care fugea pe străzi în pielea goală aproape trei kilometri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: