Redactia.ro
Home » Monden » David Pușcaș trece prin momente dificile! Fiul Luminiței Anghel a fost părăsit de cei apropiați

David Pușcaș trece prin momente dificile! Fiul Luminiței Anghel a fost părăsit de cei apropiați

GALERIE FOTO (4) David Pușcaș trece prin momente dificile!

David Pușcaș trece prin momente dificile! Fiul Luminiței Anghel trece prin momente grele, după ce a fost părăsit de cei apropiați. David Pușcaș trăiește singur într-o garsonieră, iar părinții săi nu se mai preocupă de soarta lui. În continuare, tânărul susține că este un copil nedorit.

David Pușcaș trece prin momente dificile! Fiul Luminiței Anghel a fost părăsit de cei apropiați

David Pușcaș trece prin momente dificile! David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel trece de mult timp printr-o perioadă grea, după ce artista a decis să-l lase să se descurce singur. David a fost adoptat de Luminița, iar relațiile s-au stricat în momentul în care vedeta a născut primul său copil. Astfel, David s-a mutat singur într-o garsonieră, iar părinții săi au încetat să-i mai ofere atenție. În vârstă de 22 de ani, David consideră că este un copil nedorit. „Eu sunt omul nimănui, nu am familie, nu am pe nimeni. Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani”, a spus el David.

Conform acestuia, ambii părinții și-au urmărit interesele profesionale, susținând că mama sa l-a blocat pe rețelele de socializare. „Nu tânjesc după nimeni, după această separare. Nu am de ce să sufăr. Am fost un copil nedorit, asta știu sigur, am doi părinți care și-au urmărit doar interesele profesionale și cam atât. Cu mama nu am vorbit, mi-a dat block, ea nu este trasă la răspundere pentru nimic. Nu m-am mai dus acasă la ea, la ușă, pentru că sunt sigur că nu o să îmi deschidă”, a mai spus David.

Ce părere are Luminița Anghel despre David Pușcaș

De-a lungul timpului, David a declarat public că mama sa adoptivă nu mai are grijă de el și că s-a folosit de el, iar după ce a născut l-a părăsit. În urmă cu ceva timp, Luminița Anghel a precizat că nu mai vrea să-l ajute pe David cu absolut nimic și că nu regretă acest lucru. „David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”, a spu Luminița Anghel.

Anul trecut, David menționa că nu are un loc stabil de muncă, dar că s-a axat foarte mult pe activitatea online. Mai mult, tânărul a lansat o melodie împreună cu Sara, o prietenă de-a lui. Piesa se numește ”Îmi pare rău” și este dedicată mamei sale, dar aceasta nu a avut nicio reacție. În videoclipul piesei, David le aduce un omagiu părinților săi, jucând fotbal precum tatăl său, Marcel Pușcaș și cântand ca și mama lui. ”Eu mi-am dorit de mult să fac muzică, iubesc muzică de când eram copil. De la mama am învătat tot, de la tonalitate, respirație, expresie, mai ales că am fost cu ea peste tot când eram mic, și când trăgea voci, și la spectacole, repetiții, în culise, peste tot”, a mai declarat David Pușcaș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: