Redactia.ro
Home » Monden » Cine este bărbatul care are grijă de iubita lui Culiță Sterp. Tânăra s-a afișat cu el în mediul online

Cine este bărbatul care are grijă de iubita lui Culiță Sterp. Tânăra s-a afișat cu el în mediul online

GALERIE FOTO (2) Cine este bărbatul care are grijă de iubita lui Culiță Sterp.

Cine este bărbatul care are grijă de iubita lui Culiță Sterp. Cât timp Culiță Sterp este în Republica Dominicană , Daniela, iubita sa însărcinată, este supravegheată și răsfățată de un bărbat atrăgător. Aceasta a postat un video pe rețelele de socializare în care apare alături de un personaj de gen masculin și toată lumea a fost curioasă să știe cine este acesta. Ei bine, este vorba despre fratele Danielei, care are grijă ca acesteia să nu-i lipsească nimic.

Cine este bărbatul care are grijă de iubita lui Culiță Sterp. Tânăra s-a afișat cu el în mediul online

Cine este bărbatul care are grijă de iubita lui Culiță Sterp. Artistul se află în Republica Dominicană, acolo unde se luptă să câștige marele premiu de la Survivor România 2021. Recent, Culiță Sterp a sărit în sus de bucurie după ce a aflat că va fi tată de băiat. În tot acest timp, Daniela Iliescu așteptată cu nerăbdare ca iubitul ei să se întoarcă acasă cu marele premiu. Mai mult, acesta a stârnit curiozitatea internauților, după ce a postat un clip video în care apare alături de un bărbat. Mai exact, acesta îi pregătea de mâncare, semn că are mare grijă de ea.

Fără să vă mai ținem în suspans, bărbatul din clipul video al Danielei Iliescu este fratele său, care o răsfață pe sora ei cu fiecare ocazie. Denis Iliescu, i-a pregătit iubitei lui Culiță Sterp masa, respectiv o omletă delicioasă. „Nu că mă laud, dar așa frate…mai rar” a scris iubita lui Culiță, în dreptul postării pe care a făcut-o pe Instagramul său.

Fratele Danielei Iliescu

Reacția lui Culiță Sterp după ce a aflat că va fi tată de băiat

În cadrul emisiunii Survivor România 2021, Culiță Sterp a aflat că va deveni tată de băiat. Momentul a fost extrem de emoționant mai ales pentru faptul că artistul credea că va avea fetiță. „E băiat! Băi, e băiat! Cum s-a schimbat? Băi nu cred! Am vrut să plâng, dar nu mai pot să plâng. E băiat! Doamne, doamne! Uite-o pe nevasta mea, ce frumoasă e.Băi, dacă e o farsă, dar nu e 1 aprilie. Mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza, m-am pregătit să mă emoționez, că sigur o să văd o poză emoționantă. Când am văzut că e băiat, am dat din plâns în fericire. E ceva ce nu pot exprima în cuvinte”, a declarat Culiță Sterp, plin de fericire.

Culiță Sterp încearcă cu greu să facă față provocărilor din Republica Dominicană, dar cu ajutorul susținătorilor lui, acesta reușește să treacă peste orice. Culiță a primit un colaj cu poze, de la iubita sa, iar în două dintre ele se afla Daniela în care i se putea vedea burtica de gravidă, și încă o poză cu ecografia bebelușului. Fotografiile au fost însoțite de un mesaj care l-a emoționat până lacrimi pe faimos. În mesaj, Daniela Iliescu îl anunța pe iubitul ei că va avea un băiat. ”Este băiat!”. În urma controlului pe care tânăra l-a făcut înainte ca artistul să plece la Survivor, medicul i-a anunțat că vor fi părinți de fetiță, dar se pare că verdictul s-a schimbat pe parcurs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: