Redactia.ro
Home » Monden » Camelia Mitoșeru a fost externată! Imaginea emoționantă cu mama lui Mihai Mitoșeru după operație: „A venit acasă”

Camelia Mitoșeru a fost externată! Imaginea emoționantă cu mama lui Mihai Mitoșeru după operație: „A venit acasă”

GALERIE FOTO (2) Camelia Mitoșeru a fost externată!

Camelia Mitoșeru a fost externată! Mama lui Mihai Mitoșeru a fost externată din spital, după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost operată la cap. Aceasta a fost internată de urgență după ce s-a simțit rău, la câteva zile de la prima externare. Prezentatorul Tv a fost cel care a dat vestea că mama sa, Camelia Mitoșeru a fost externată, postând și o fotografie cu aceasta. Cum arată Camelia Mitoșeru după ce a suferit o operație la cap?

Camelia Mitoșeru a fost externată! Imaginea emoționantă cu mama lui Mihai Mitoșeru după operație: „A venit acasă”

Camelia Mitoșeru a fost externată! În urmă cu câteva săptămâni, Camelia Mitoșeru își îngrijora fanii după ce a fost internată de urgență la spital. Mama lui Mihai Mitoșeru a acuzat stări de rău la câteva zile de la prima externare. Actrița a suferit o intervenție chirurgicală la cap, iar rezultatul a fost unul bun. După multe zile de așteptări, Mihai Mitoșeru poate răsufla liniștit, pentru că mama sa a fost externată. Mai mult, acesta a fost cel i-a anunțat pe susținătorii actriței, îngrijorați fiind de starea acesteia, că mama sa s-a reîntors acasă, iar operație a fost un adevărat succes. După ce a fost externată, la șase zile distanță, Cameliei Mitoșeru i s-a făcut rău, iar Mihai a fost nevoit să sune la salvare.

Din fericire, actrița s-a întors acasă, și se simte foarte bine. De asemenea, prezentatorul Tv a postat și o fotografie în care apare alături de mama sa, dar și de patrupezii familiei. „Mama a venit acasă! Operatia a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Multumim din suflet domnului profesor Ciurea și tuturor celor de la Sanador care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceeasi recunoștință pt toți cei care s/au gândit la noi zilele astea! Sa dea Dumnezeu ca recuperarea sa dureze cât mai puțin! 🙏😘„, a fost mesajul postat de Mihai Mitoșeru.

Camelia Mitoseru a fost externata

În vara anului trecut, Camelia Mitoșeru a declarat că a mers la spital din cauza unor probleme de sănătate. Acesta a spus că are probleme cu picioarele, dar medicii au reușit să o trateze corespunzător. Acum, Camelia Mitoșeru se recuperează avându-l alături pe fiul său, Mihai Mitoșeru care abia aștepta momentul ca aceasta să se întoarcă sănătoasă acasă.

Mihai Mitoșeru a făcut un apel disperat pe Facebook

După ce mama sa a fost internată de urgență la spital, Mihai Mitoșeru a făcut un apel disperant pe Internet. Acesta și-a rugat prietenii virtuali să doneze sânge în numele mamei sale, care se pregătea să intre în operație. ”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook!

De asemenea, prieteni apropiați ai lui Mitoșeru au cerut și ei ajutorul în mediul online pentru actriță. Oana Roman a postat și ea un mesaj în care le cerea fanilor ei să doneze sânge pentru Camelia Mitoșeru. ”Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: