Redactia.ro
Home » Stil de viață » Fiica lor a venit acasă cu noua ei prietenă, iar părinții au rămas șocați. Un mister de 20 de ani a fost deslușit

Fiica lor a venit acasă cu noua ei prietenă, iar părinții au rămas șocați. Un mister de 20 de ani a fost deslușit

GALERIE FOTO (4) Fiica lor a venit acasă cu noua ei prietenă, iar părinții au rămas șocați.

Fiica lor a venit acasă cu noua ei prietenă, iar părinții au rămas șocați. Un caz din Cape Town a fost deslușit după 20 de ani. În 1997, o femeie avea să-și piardă bebelușul nou-născut, după ce o persoană l-a furat, din spital, în timp ce dormea. Ce s-a întâmplat după 20 de ani, este de-a dreptul incerdibil.

Fiica lor a venit acasă cu noua ei prietenă, iar părinții au rămas șocați. Un mister de 20 de ani a fost deslușit

Fiica lor a venit acasă cu noua ei prietenă, iar părinții au rămas șocați. Poveștile în care un bebelușul nou-născut este răpit apar de multe ori în filme, dar se pare că astfel de situații au loc și în viața reală. Prin această întâmplare a trecut o mamă din Cape Town, al cărui copil i-a fost furat. Celeste Nurse a născut în 1997 o fetiță sănătoasă, dar în timp ce dormea o femeie îmbrăcată în asistentă, a răpit-o.

Întâmplător, după 17 ani de la dispariția micuței, copilul furat și-a descoperit adevărata identitate. Întâmplarea a făcut ca în prima zi la liceul Zwaanswik din Cape Town, Cassidy să o cunoască pe Miche Solomon, mai mare cu trei ani decât ea, dar cu care semăna izbitor. La rândul ei, Miche a auzit de la colegii ei că există o fată în liceul care seamănă foarte bine cu ea. Inițial nu dat importantă acestui lucru, dar când cele două s-au întâlnit pe coridor, Miche a simțit o conexiune incredibilă pe care nu a putut să o explice. „Aproape am simțit că o cunosc. Era atât de înfricoșător, nu puteam înțelege de ce simt așa”, a declarat ea.

Deși diferența de vârstă între ele era de trei ani, Miche și Cassidy au început să petreacă mult timp împreună. Uneori mergeam la baie și îi spuneam:„ Lasă-mă să te spăl pe păr, lasă-mă să te dau cu niște luciu de buze ”, își aduce aminte Miche. Când erau întrebate dacă sunt surori, cele două glumeau și spuneau că poate în altă viață vor avea același sânge. Ei bine, într-o zi, când Miche le-a arătat-o pe Cassidy părinților ei, aceștia au început să-și pună întrebări, pentru că timp de aproape două decenii, nu au renunțat la ideea că își vor regăsi fiica.

Părinții au aflat că este vorba despre copilul lor pierdut

Astfel, după ce au discutat și s-au interesat, Celeste și soțul său au aflat că fata, pe nume Cassidy, era născută în aceeași zi cu fiica lor dispărută. Familia a anunțat imediat autoritățile și au cerut efectuarea unui test ADN, care a confirmat identitea fetiței. Mai mult, Cassidy a crescut în toți aceștia ani, la numai câțiva kilometri de părinții ei biologici.

În proces, instanța a stabilit că femeia care a răpit-o pe Cassiday a fost văzută de mai multe ori vizitând maternități, înainte să răpească copila. În vârstă de 52 de ani, a răpit-o pe fiica lui Celeste când aceasta avea doar trei zile. Acuzata s-a apărat în fața legii menționând că a adoptat un copil în 1997, dar că a pierdut actele adopției, după care a declarat că a cunoscut o femeie pe nume Sylvia la un spital, care i-a vândut copilul. Într-un final, femeia a fost condamnată la 10 ani de închisoare, iar Cassiday a fost dată în custodia părinților săi biologici.

Celeste impreuna cu fiica sa pierduta, Cassidyâ
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: