Redactia.ro
Home » Sport » Walter și Raluca Zenga s-au răzgândit! „Nu suntem deloc despărțiți”

Walter și Raluca Zenga s-au răzgândit! „Nu suntem deloc despărțiți”

GALERIE FOTO (6) Walter Zenga, raluca zenga, familia zenga împăcare

Raluca și Walter Zenga au hotărât să-și mai dea o șansă, după ce anul trecut deciseseră să divorțeze. Antrenorul și soția sa au anunțat că sunt din nou împreună la o emisiune din Italia.

Anul trecut se zvonise că Raluca și Walter Zenga ar fi depus actele de divorț. Antrenorul era mai mereu plecat de acasă având un contract în Italia, în timp ce soția sa călătorea prin lume pentru blogul său și se ocupa de copii. Walter Zenga a lansat mai multe atacuri la adresa soției sale după ce a aflat că aceasta își dorea separarea.

„Aș vrea să șterg anul 2020 din viața mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit. Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”, spunea italianul pentru Pro TV, în urmă cu 4 luni.

Se pare că cei doi au avut destul timp pentru a se gândi serios la divorț și în final au decis să-și mai acorde o șansă. Prezenți la o emisiune în Italia, Raluca și Walter Zenga au declarat că formează din nou o familie.

„Nu suntem deloc despărțiți. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după 8 ore”, a spus tehnicianul.

Walter și Raluca Zenga sunt împreună de 17 ani

În acest moment, italianul are mai mult timp pentru familia sa, după ce anul trecut și-a reziliat înțelegerea cu Cagliari. În schimb, românca este plecată în Uganda, de unde a și postat mai multe fotografii.
Walter și Raluca Zenga se iubesc de 17 ani, iar de 14 sunt căsătoriți. Cuplul are doi copii, Samira și Walter Jr. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când fostul mare portar antrena în România. El le-aa pregătit pe FC Național (2002-2003), FCSB (2004-2005) și Dinamo (2007).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: