Redactia.ro
Home » Monden » Greșeala făcută de Raluca Zenga înainte de căsătoria cu Walter. Asta i-a adus divorțul?

Greșeala făcută de Raluca Zenga înainte de căsătoria cu Walter. Asta i-a adus divorțul?

Walter si Raluca Zenga

Au apărut noi detalii privind divorțul dintre Raluca și Walter Zenga. Se pare că motivul real al divorțului dintre ei ar fi faptul că Raluca a avut o aventură, în urmă cu mulți ani de zile, când aceștia erau abia la început.

Care este motivul pentru care Walter Zenga divorțează. Nu este ce s-ar fi crezut

Walter Zenga și soția lui, Raluca divorțează după 15 ani de mariaj. Motivul ar fi acela că Raluca Zenga ar fi avut o aventură la începutul relației lor, atunci când aceștia erau la început.. Raluca și-ar fi înșelat viitorul soț chiar înainte de nuntă. Iar după 17 ani, acest lucru ar fi intervenit între ei și Walter Zenga nu ar mai fi acceptat comportamentul actual al soției sale. Cea care a dat mai multe detalii despre acest lucru este Adriana Bahmuțeanu.

Astfel, separarea dintre cei doi ar fi venit din cauză că Raluca Zenga avea un comportament prea libertin.

„Părerea mea că aici de la început s-a pornit pe o minciună. Am auzit zilele astea că ea l-a înșelat pe Zenga chiar înainte de nuntă. În interiorul relației lor nu era totul ok, de la început l-a înșelat. Așa e, faci copii, ai faimă, ai bani, dar dacă personal tu nu ești fericită… Oamenii își doresc mereu ce nu au și joacă teatru. Undeva s-a acoperit o minciună, poate ei îi plăcea altcineva la pat, nu o satisfăcea. Poate îi plăcea altul”, a completat Adriana Bahmuțeanu.

Walter Zenga a anunțat divorțul de soția lui, Raluca

De altfel, chiar antrenorul de fotbal a spus că libertatea pe care i-a oferit-o „s-a întors împotriva lor”. Chiar el a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare că el și soția lui au luat-o pe drumuri separate, fără a da, însă prea multe detalii. El a spus că o parte a divorțului a fost meseria lui, care îl făcea să stea mereu departe de casă, dar și faptul că Raluca Zenga s-a schimbat foarte mult.

„Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: