Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul șocant al lui Joe Biden pentru Vladimir Putin: „E un killer care va plăti pentru implicarea în alegerile din SUA”

Mesajul șocant al lui Joe Biden pentru Vladimir Putin: „E un killer care va plăti pentru implicarea în alegerile din SUA”

GALERIE FOTO (2) Mesajul șocant al lui Joe Biden pentru Vladimir Putin

Mesajul șocant al lui Joe Biden pentru Vladimir Putin. Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden este de părere că liderul Rusiei este un ucigaș, menționând că Vladimir Putin va plătit pentru implicarea țării salr în alegerile prezindențiale din 2020 din SUA. Declarațiile au fost făcute de Biden în cadrul unui interviu.

Mesajul șocant al lui Joe Biden pentru Vladimir Putin: „E un killer care va plăti pentru implicarea în alegerile din SUA”

Mesajul șocant al lui Joe Biden pentru Vladimir Putin. Tensiunile dintre liderii celor mai importante state din lume, se pare că tot mai mari. Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden a declarat într-un interviu pentru ABC News că Vladimir Putin, președintele Rusiei este un „ucigaş”. Liderul american a făcut aceste declarații după publicarea în Statele Unite ale Americii a unui raport al serviciilor de informații americane conform căruia liderul rus s-ar fi aflat în spatele unei operațiuni destinate influențării voturilor în favoarea fostului președinte Donald Trump, la alegerile prezidențiale din SUA.

Joe Biden a spus că a avut o discuție lungă cu președintele rus în care i-a transmis că va plăti scump pentru implicarea sa în alegerile prezidențiale din 2020 din SUA.”E un killer care va plăti pentru implicarea în alegerile din SUA”.  Întrebat în cadrul interviului dacă consideră că Putin este un „criminal”, președintele american a dar un răspuns șocant: „Da, cred că este”. De asemenea, șeful american a dezvăluit că i-ar fi spus în față lui Vladimir Putin faptul că acesta este un om crud, fără suflet, iar replica lui Putin a fost:”Ne înţelegem noi”. Totodată, Biden a recunoscut că în chestiuni reciproc avantajoase, s-a înțeles cu Putin, cum ar fi cazul semnării noului tratat New Start privind limitarea arsenalului nuclear strategic.

Joe Biden și Vladimir Putin

Ulterior, prima reacție la cele spuse de Joe Biden a venit din partea președintelui Dumei de Stat, camera inferioară a parlamentului rus. „A-l califica pe preşedintele Vladimir Putin drept «ucigaş» şi a-l ameninţa că «va plăti» reprezintă un atac împotriva Rusiei”, a afirmat preşedintele Dumei, Viaceslav Volodin. Acesta este de părere că cele spuse de Biden reprezintă un atac asupra Rusiei. „Este o isterie datorată neputinţei. Putin este preşedintele nostru şi un atac împotriva lui este un atac împotriva ţării noastre”, a scris Volodin, pe contul său de Telegram.

Vladimir Putin a încercat să-l ajute pe Donald Trump în alegerile prezidențiale

Președintele Rusiei a încercat să-l ajute pe Trump în alegerile prezidențiale din 2020. Biroul Directorului pentru Informații Naționale, a declarat că Putin a coordonat un efort al Rusiei de manipulare a campaniei prezidențiale americane de anul trecut, în favoarea lui Donald Trump, cu acuzații înșelătoare împotriva contracandidatului acestuia, Joe Biden.

Raportul are 15 pagini și arată acuzațiile că aliații lui Trump au făcut jocul Moscovei amplificând afirmațiile făcute împotriva lui Biden de persoane din Ucraina care au legături cu Rusia. Pe 20 ianuarie, Joe Biden l-a înfrânt pe fostul președinte american, Donald Trump. Mai mult, raportul a punctat o contra-acțiune promovată de aliații lui Trump conform căreia China ar interveni în numele lui Biden.”China a căutat stabilitate în relaţia sa cu Statele Unite şi a considerat că niciunul dintre rezultatele alegerilor nu este suficient de avantajos pentru ca China să rişte măsuri împotriva sa dacă va fi prinsă”, se arată în raport. Agențiile de informații americane au concluzionat că Rusia a intervenit și în alegerile din 2016 din SUA, pentru a susține candidatura lui Trump printr-o campanie de propagandă cu scopul de a-i face rău adversare sale, Hillary Clinton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: