Redactia.ro
Home » Monden » Sophia Loren a revenit pe marile ecrane la 86 de ani, într-o formă de zile mari. Actor român de 10 ani, rol alături de legendara actriță

Sophia Loren a revenit pe marile ecrane la 86 de ani, într-o formă de zile mari. Actor român de 10 ani, rol alături de legendara actriță

GALERIE FOTO (8)

Sophia Loren demonstrează că talentul nu ține cont de vârstă. La 86 de ani, regina filmului Italian care a cucerit și scena de la Hollywood, a revenit pe marile ecrane după 10 ani de absență, într-un film regizat chiar de fiul ei. Alături de legendara actriță, își joacă rolul și un foarte tânăr actor român, de doar 10 ani.

Revenirea în lumea filmului a legendarei Sophia Loren este cu totul spectaculoasă. Celebra actriță este într-o formă de zile mari, la cei 86 de ani.

Sophia Loren a revenit pe ecrane la 86 de ani

După mai mult de un deceniu în care nu a mai apărut pe marile ecrane, Sophia Loren a revenit pe marile ecrane, odată cu lansarea online a filmul The Life Ahead- „Ai toată viaţa înainte”. Este vorba despre o producție Netflix, deja disponibilă pe platforma de filme, care se află chiar sub îndrumarea fiului faimoasei actrițe, regizorul Edoardo Ponti.

„Ma bucura foarte mult sa lucrez cu fiul meu, ador sa colaborez cu el. Avem un suflet comun”, a spus actrita la evenimentul de prezentare oficială a filmului The Life Ahead- „Ai toată viaţa înainte”, care a avut loc în noiembrie 2020.

Sophia Loren a recunoscut că mama sa a fost sursa de inspirație pentru rolul de Madam Rosa din filmul „The Life Ahead”, drama despre o prietenie total neobișnuită  dintre un adolescent imigrant senegalez, jucat de Ibrahima Gueye, și o bătrână supraviețuitoare a Holocaustului, rolul jucat de Sophia Loren.

„Am vrut mereu să fiu ca mama mea. Era o femeie minunată, puternică, o femeie incredibilă”, a declarat Sophia Loren.

„Madam Rosa avea aceași fragilitate și același tip de emoții ca și mama mea. În cel de-al Doilea Război Mondial, când eram mică (…), mama a suferit foarte mult, dar nu a vorbit niciodată despre asta. Chiar și atunci când era moartă de frică, era mereu alături de noi suportând lucruri cumplite, bombardamentele și războiul la Napoli”, a mai mărturisit legendara Sophia Loren.

Actor român de 10 ani, rol alături de legendara actriță

Din distribuția producției Netflix The Life Ahead- „Ai toată viaţa înainte”, în care joacă faimoasa Sophia Loren, face parte și actorul român în vârstă de doar 10 ani, Iosif Diego Pîrvu.

În producția Netflix, tânărul actor Iosif Diego Pîrvu joacă rolul lui Iosif, un copil al străzii adăpostit în casa lui Madam Rosa, jucată de nimeni alta decât legendara Sophia Loren.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: