Redactia.ro
Home » TV » Cine e bărbatul cu care Cristina Cioran va avea un copil. FOTO

Cine e bărbatul cu care Cristina Cioran va avea un copil. FOTO

GALERIE FOTO (4) cristina cioran

Cristina Cioran a anunțat că va deveni mamă pentru prima oară în acest an, ea fiind însărcinată în trei luni. Iată cine este, de fapt, tatăl copilului său!

Cine e tatăl copilului Cristinei Cioran. Sunt împreună de șapte luni

Cristina Cioran este în culmea fericirii, după ce a aflat că va fi mămică pentru prima dată. Aceasta a făcut anunțul în direct, dar nu a dat prea multe detalii despre tatăl copilului.

Vedeta și-a dorit foarte mult un copil și încearcă de ani de zile să rămână însărcinată, însă, n-a fost să fie. Acum, ea și iubitul ei, pe nume Alex Dobrescu, vor deveni părinți în luna septembrie a acestui an. Ei sunt împreună de șapte luni, însă, își doreau foarte mult să devină părinți. Alex Dobrescu este un om de afaceri din Capitală, ce deține o firmă de haine.

„Am intrat în trimestrul doi, sunt însărcinată în patru luni. În septembrie ar trebui să nasc. Vreau să fie zodia Fecioară. Sper să fie fetiță. Așa zice lumea, pentru că mi-a fost rău. Am avut pofte în prima lună, mâncam și masa, că luam niște vitamine. Mi-e teamă ca voi lua multe kilograme. Fac și un tratament cu hormoni, pentru ca e indicat la vârsta mea”, a anunțat vedeta, în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV

Cum s-au cunoscut Alex Dobrescu și Cristina Cioran

Cristina Cioran l-a cunoscut pe actualul său iubit, Alex Dobrescu, după despărțirea de Traian Văduva, cu care trebuia să se mărite. După zece ani de relație, cei doi și-au spus adio și fiecare dintre ei și-a găsit fericirea în brațele altcuiva.

Cristina Cioran l-a cunoscut pe actualul său partener la o petrecere și au stabilit o legătură puternică imediat, astfel că s-au mutat împreună de când s-au cunoscut. Acum, relația lor a trecut la următorul nivel și sunt șanse mari să facă și nunta cât de curând.

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început.  Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită.  Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am cunoscut.  Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat” a spus Cristina Cioran.

Cum a reacționat iubitul Cristinei Cioran când a aflat că va fi tată

Iubitul Cristinei Cioran a fost foarte fericit când a aflat că va deveni tată.

„Eram la birou, am făcut un test, iar lui i-am dat un mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit mult, nu știu dacă ne-am pregătit. E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc”, a spus ea în direct la „Vorbește lumea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: