Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, declarații de dragoste de la un bărbat celebru. Ce i-a șoptit acesta la ureche senatoarei. FOTO

Diana Șoșoacă, declarații de dragoste de la un bărbat celebru. Ce i-a șoptit acesta la ureche senatoarei. FOTO

GALERIE FOTO (4) Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă este un personaj controversat din țara noastră, aceasta fiind o susținătoare ferventă a necesității de a nu purta masca, participând la mai multe proteste cu acest scop. Iată cine a fost atras de personalitatea acesteia și i-a făcut o declarație de dragoste memorabilă!

Cine i-a făcut declarații de dragoste Dianei Șoșoacă. Este fiul unui bărbat faimos

Diana Șoșoacă spune că are și o altă latură, una romantică și sensibilă, care nu s-a făcut remarcată, pentru că ea este ocupată cu „luptele sale”.

„În spatele aparenţelor mele de femeie luptătoare, de amazoană, să ştiţi că stă un suflet foarte sensibil. Viaţa nu e doar o luptă pentru mine, chiar dacă pare că sunt gata să mă iau la trântă cu oricine care-mi încalcă drepturile sau convingerile personale”, a declarat Diana Şoşoacă pentru impact.ro.

Primul bărbat care i-a făcut declarații de dragoste Dianei Șoșoacă este nimei altul decât fiul lui Dumitru Prunariu, singurul cosmonat al țării noastre. Cătălin, fiul cel mare al acestuia.

Cei doi aveau cinci ani când au avut loc aceste declarații, iar Cătălin Prunariu i-a spus senatoarei că o iubește. Ani mai târziu, cel care i-a făcut prima declarație de iubire acesteia a devenit directorul Tarom din țara noastră.

„Eram la grădiniţă, să fi avut patru sau cinci ani. Şi, la început de primăvară, mă trezesc cu unul dintre colegi în faţă cu un ghiocel plăpând, spunându-mi că mă iubeşte! Era colegul meu de grupă, Cătălin  Prunariu, fiul cel mare al singurului nostru cosmonaut, Dumitru Prunariu. Acum, nu-mi amintesc cu exactitate cuvintele, au trecut câteva decenii bune, dar asta a fost idee. Şi mai e ceva. Cătălin mi-a dăruit tot atunci nişte bomboane cubaneze cu rom. Şi a adăugat şoptit: E, cu chestia asta, m-a cucerit şi nu l-am uitat până în ziua de azi!”, a spus ea.

Diana Șoșoacă este căsătorită. Cine e soțul ei

Dumintru Silvestru Șoșoacă este bărbatul care i-a furat inima avocatei. Acesta este șef de tură pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management. Salariul acestuia este de doar 2.300 de lei pe lună, însă, el deține trei terenuri intravilane, două în Căciulata, în județul Vâlcea, și unul în Dâmbovița.

Până să o ceară în căsătorie, soțul Dianei Șoșoacă a analizat bine decizia, după cum spune aceasta:

„I-a luat ceva timp şi lui Silvestru să facă pasul ăsta, dar ziua aceea a fost una dintre cele mai fericite din viaţa mea. Desigur, dacă mă vreţi întreba azi dacă nevestele sunt de vină pentru faptul că bărbaţii lor îmbătrânesc, după cum se spune prin popor, am să mă fac că nu aud întrebarea. Dar, Silvestru, ştie să facă surprize la început de martie şi asta contează foarte mult!

 

.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: