Redactia.ro
Home » Știri » Lucian Bode, despre Diana Șoșoacă: ”Campioană la amenzi”. Câte amenzi a primit senatoarea după protestul de sâmbătă

Lucian Bode, despre Diana Șoșoacă: ”Campioană la amenzi”. Câte amenzi a primit senatoarea după protestul de sâmbătă

Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a primit mai multe amenzi, după protestul anti-restricții, de sâmbătă, din Capitală. Ministrul MAI, Lucian Bode, a declarat că Diana Șoșoacă ”este campioană la amenzi”.

Lucian Bode, despre Diana Șoșoacă: ”Campioană la amenzi”. Câte amenzi a primit senatoarea după protestul de sâmbătă

Diana Șoșoacă a fost amendată după protestul de sâmbătă, din Capitală. Potrivit unor surse G4media, senatoarea a primit trei amenzi, în valoare de e 4.500 de lei pentru refuzul de a purta mască la miting. Lucian Bode, ministrul MAI a declarat că ”este campioană la amenzi”.

„Doamna senator este campioană la amenzi, dar se pare că nu o interesează”, a declarat Lucian Bode.

Și premierul Florin Cîțu a confirmat că senatorea a fost amendată și i-a cerut lui Lucian Bode o situație despre ceea ce s-a întâmplat la protestele de sâmbătă.

„Sunt parlamentari şi în acelaşi timp nu respectă legislaţia în vigoare. Nu am o problemă cu protestele, sunt liberal şi protestele sunt ok. Îmi dau seama că sunt oameni care mă înjură, vor să protesteze, foarte bine, dar să o facă respectând legea, să poarte mască. (…) I-am cerut domnului Bode o situaţie despre ce s-a întâmplat în weekend”, a subliniat premierul.

Diana Șoșoacă, discurs în fața Guvernului

Sâmbătă, în Capitală (în Piața Victorie și Piața Universității), dar și în alte orașe din țară, au avut loc mai multe manifestații împotriva restricțiilor existente, inclusiv împotriva purtării măștii de protecție. Diana Șoșoacă a fost prezentă în fața Guvernului, alături de mulțimea de oameni, dar și de Adriana Bahmuțeanu și jurnalistul Luis Lazarus.

”Grupul pentru vaccinare nu are nici măcar un medic, sunt ba purtători de cuvânt, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decât să fie colonei și absolut toți fac parte din servicii, d-aia nu am voie să dau numele lor, dar o să dau publicității ce pot, pentru că nu te pui cu un avocat. Sunt oameni care ar trebui să conducă această așa zisă pandemie, pentru că noi nu avem pandemie, nu este nici măcar decretată epidemie în România. Tu nu poți să cerifici o pandemie până nu descoperi că în propria țară ai epidemie. Este o chestie logică, care iese din legislație. Nu mă las până nu sunt demiși acești oameni și nu vom avea niște profesioniști. Justiția lasă de dorit, totul pleacă de lipsa dreptății” a spus Diana Șoșoacă în Piața Victoriei.

Și liderul AUR, George Simion  luate parte la protestele din Cluj. Au mai avut loc proteste și în Cluj, Brașov, Constanța și Galați.  30 de sancţiuni contravenţionale, au fost date, sâmbătă,  în valoare totală de 29.950 de lei, atât organizatorilor, cât şi unora dintre participanţii la manifestaţiile publice, potrivit Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: