Redactia.ro
Home » TV » Sorin de la Survivor, în dizgrațiile publicului. Reacții negative după ce acesta a ieșit favorit

Sorin de la Survivor, în dizgrațiile publicului. Reacții negative după ce acesta a ieșit favorit

GALERIE FOTO (7)

A fost răstunare de situație, duminică seară, în consiliul de eliminare, de la Survivor România. Sorin din echipa ”Războinicilor” a ieșit al treilea favorit al publicului, însă, contrar acestui lucru, în mediul online au apărut mulțimi de reacții negative ale oamenilor. Aceștia spun că Sorin nu ar fi, de fapt, printre concurenții simpatizați de telespectatori și că la mijloc ar fi vorba despre o regie.

Sorin de la Survivor, în dizgrațiile publicului. Reacții negative după ce acesta a ieșit favorit

Valuri de reacții negative, după ce Sorin de la Survivor România, din echipa ”Războinicilor” a ieșit al treilea favorit al publicului, duminică seară. În mediul online, internauții sunt intrigați de această situație și spun că ”războinicul” nu este în grațiile lor. Concurentul este tot mai blamat, în ultima vreme, pentru atitudinea sa, față de Albert.

”REGIE PE FAȚĂ! SORIN ÎȘI IA HATE DE LA TOATĂ ROMÂNIA, PE TOATE REȚELELE ȘI VOI L-AȚI PUS PE LOCUL 3? VREM SĂ VEDEM VOTURILE, ALOOO, MILIȚIAAAA! 😤😤”/Bă voi ați înebunit?În săptămânile astea am văzut o grămadă de hate la adresa lui Sorin și dacă stăm bine și ne uităm în comentariile la videoul ăsta toți sunt revoltați.Acum, cum naiba ne explicăm că a ieșit pe locul 3?🤦‍♀️Să mai văd eu comentarii că vreți sa plece acasă /Dorim sa vedem si noi voturile kANAL D, cate voturi au fost ptr. Sorin? Al 3_lea favorit,????. E greu de crezut, rusine sa va fie… 😡😡/Nu pot să cred că a ieșit Sorin pe trei, înaintea lui Sindy și Andrei!!? Chiar am maaaari îndoieli în ce privește CORECTITUDINEA!!!!”,sunt o parte dintre reacțiile internauților.

 

Sorin, pentru a doua oară în postura de favorit. Maria a părăsit Survivor România

Două jocuri de imunitate au pierdut ”Războinicii” în această săptămână. Propuși spre eliminare au fost Albert, Maria si Marius. La consiliu, favoriți au ieșit Albert, Marius și Sorin. Aceștia au trebuit să numească câte un coleg care să părăsească competiția. Albert a nominalizat-o pe Mellina, Marius pe Starlin, iar Sorin pe Sindy. În cele din urmă, Maria  fost cea care a avut cele mai puține voturi din partea publicului și a plecat acasă. Concurenta a precizat că a presimțit acest lucru.

Sorin a mai fost în postura de favorit al publicului, dar în primele ediții ale competiției. Nu se aștepta să iasă și de această dată, având în vedere că în ultima vreme nu a mai fost votat.

„Sincer să fiu nu m-am mai gândit la treaba asta, pentru că nu am mai fost de mult timp în topul preferințelor. Îmi dă o senzație de bucurie, mă motivează foarte mult. Le mulțumesc celor care mă susțin, înseamnă mult pentru mine și nu o să-i dezamăgesc”, a spus Sorin Pușcașu.

Tot duminică, la ultimul joc, ”Faimoșii” au pierdut și ei un membru, Roxana Nemeș, dar din motive medicale. ”Faimoșii” au câștigat jocul prin care au participat la un concert al lui Jason Derulo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: