Redactia.ro
Home » Stil de viață » Femeia nu i-a spus niciodată pe nume soțului ei. Motivul halucinant pentru care nu a putut să facă asta

Femeia nu i-a spus niciodată pe nume soțului ei. Motivul halucinant pentru care nu a putut să facă asta

GALERIE FOTO (2)

O femeie a devenit celebră pe TikTok după ce a mărturisit că nu i-a spus niciodată pe nume soțului ei, iar asta se întâmplă de ceva  ani de zile. Halucinant este motivul de la care s-a ajuns la această situație, nimeni nu se aștepta la așa ceva.

A devenit senzație pe Tiktok după ce a făcut o mărturisire cu care i-a șocat pe toți Internauții. Este vorba despre o tânără care s-a destăinuit, recent, urmăritorilor ei, spunându-le acestora că nu i-a spus niciodată pe nume soțului ei, chiar dacă au trecut câțiva ani de la căsătorie.

Însă cum se face că femeia nu poate să i se adreseze soțului decât cu apelative de genul “Baby” (n.r. Iubire), în cei trei ani de când sunt oficial soț și soție?

Femeia nu i-a spus niciodată pe nume soțului ei, motivul pentru care nu a putut

Chiar dacă pare halucinant, iată că explicația este destul de simplă. Poate nu o dată ni s-a întâmplat fiecăruia dintre noi să dăm peste “cuvinte buclucașe”, pe care să le pronunțăm mai greu sau doar după ce îl rostim pe silabe. Însă atunci când vine vorba de nume de persoane, lucrurile se complică mult mai mult. Când mai este vorba și despre nume care provin din alte limbi sau culturi.

Așa s-a întâmplat și în cazul tinerei @ maybebrea de pe TikTok. După multe încercări de a învăța să pronunțe numele soțului, a renunțat la epuizanta “provocare” și a preferat să-l numească Baby în ultimii trei ani.

A devenit virală pe TikTok

Mărturisirea făcută printr-un video postat pe TikTok de utilizatorul @ maybebrea a devenit rapid virală pe Internet, fiind vizionat de peste 13 milioane de ori pe platforma de socializare.

În video, femeia a făcut mărturisirea rușinoasă legată de neputința cu care trebuie să trăiască zi de zi:

„Ok, în ultimii trei ani, îl strig pe soțul meu doar cu apelativul “Baby” (n.r. Iubire) pentru că nu știu să-i pronunț corect numele suedez”, a explicat tânăra.

Ca să exemplifice calvarul, femeia a mai făcut o încercare în a pronunța numele soțului ei și în fața internauților: „Este raGNAR … RAGna … rAgNaR?”

Mai bine de două milioane de oameni au reacționat în urma clipului, aprecindu-l. Alte câteva mii de persoane l-au distribuit sau comentat, iar reacțiile au fost extrem de diferite.

Cei mai mulți dintre utilizatori s-au amuzat copios în urma video-ului. Alții au recunoscut că la rândul lor s-au întâlnit cu situația hilară de-a li se împletici limba în gură după ce au încercat să pronunțe un nume mai complicat.

Chiar o altă femeie i-a scris tinerei că trăiește aceeași “dramă”: „Cunosc prea bine sentimentului. Gândește-te că numele soțului meu este Kapuamamalukeakua.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: