Redactia.ro
Home » Monden » Nicolas Cage, la a cincea căsătorie. Ce are în comun Riko Shibata, actuala doamnă Cage, cu fostele soții ale actorului

Nicolas Cage, la a cincea căsătorie. Ce are în comun Riko Shibata, actuala doamnă Cage, cu fostele soții ale actorului

GALERIE FOTO (5)

Când ești Nicolas Cage, fie pandemia cât de lungă, nu îți faci griji prea mari că industria filmului merge cu frâna de mână trasă din pricina unui temut virus. Mai degrabă, îți pui ordine în viață și te căsătorești… pentru a cincea oară! Așa pare că sună rețeta fericirii la case mai mari. Iar când actuala este o asiatică cu 30 de ani mai tânără, care este fix pe stilul tău, parcă altfel trece izolarea, nu-i așa?

Nicolas Cage nu are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, atât de public, cât și de regizorii care îl vor în filmele lor. Însă iată că nu doar rolurile de excepție îl aduc în centrul atenției, ci și viața amoroasă. De curând, starul hollywoodian și-a jurat din nou credința veșnică alături de cea de-a cincea soție.

Nicolas Cage, la a cincea căsătorie

Așadar, se pare că Nicolas Cage a luat decizia de a-și acorda o nouă șansă în a-și găsi jumătatea. De ce nu, poată că a cincea oară e cu noroc.

În vârstă de 57 de ani, Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară cu Riko Shibata, o asiatică de numai 26 de ani. Îndrăgostiții și-au unit destinele în secret, pe data de 16 februarie în Las Vegas.

Zvonurile legate de cel de-al cincilea mariaj al lui Nicolas Cage au apărut rapid în tabloidele internaționale, însă informația a fost confirmată chiar de actorul proaspăt căsătorit:

„Este adevărat şi suntem foarte fericiţi”, a mărturisit Cage, de curând.

Ca să mai dispară din mister, reprezentanții starului de la Hollywood au declarat că Nicolas Cage are o relație de mai bine de un an de zile cu Riko Shibata, iar cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în Japonia.

Ce are în comun actuala doamnă Cage cu fostele soții ale actorului

Se știe despre Nicolas Cage că a mai fost căsătorit de patru ori, Actorul are și doi copii, pe actorul Weston Cage (30 de ani), din relația cu Christina Fulton, și pe Kal-El, după căsătoria cu Alice Kim.

Revenind la mariaje, Cage a fost căsătorit cu actriţa Patricia Arquette, între anii 1995 și 2001, şi cu Lisa Marie Presley, între august și noiembrie 2002. Cage s-a despărțit de fiica lui Elvis Presley după 108 zile, adică puțin peste 3 luni de la jurăminte. La acel moment, când Cage a depus actele de divorț, actorul ar fi motivat că nu ar trebui să se căsătorească niciodată. Întregul proces de divorț cu Lisa Presley a durat mai mult decât mariajul în sine.

Până acum, căsătoria cu Alice Kim a fost cea mai longevivă, despărțirea venind la aproximativ 12 ani, mai exact din 2004 și până în 2016. La polul opus se află mariajul de câteva zile cu Erika Koike, un makeup artist cu care actorul a avut o relaţie de aproximativ un an. Mai exact, căsnicia dintre Nicolas Cage și Erika Koike a durat doar 4 zile.

Însă ce are în comun Riko Shibata, actuala doamnă Cage, cu fostele soții ale actorului? Atât Alice Kim, cât și Erika Koike erau tot asiatice, iar toate trei sunt cu cel puțin 20 de ani mai tinere decât Cage.

Așadar, putem spune că știm o parte din profilul femeii ideale, în viziunea superstarului Nicolas Cage.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: