Redactia.ro
Home » Monden » Poza zilei. Cum s-a fotografiat Adelina Pestrițu în timp ce-și alimenta bolidul. A atras privirile tuturor

Poza zilei. Cum s-a fotografiat Adelina Pestrițu în timp ce-și alimenta bolidul. A atras privirile tuturor

GALERIE FOTO (3) Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a atras toate privirile în timp ce se poza într-o benzinărie. Celebra influenceriță s-a fotografiat în mai multe ipostaze sexy și a pus pe jar imaginația bărbaților.

Poza zilei. Cum s-a fotografiat Adelina Pestrițu în timp ce-și alimenta bolidul. A atras privirile tuturor

Adelina Pestrițu a fost în centrul atenției în timp ce se poza, într-o benzinărie. Adelina Pestrițu părea că-și alimentează bolidul de lux, fotografiindu-se în mai multe ipostaze seducătoare. Influencerița a adunat mii de aprecieri pe Instragram și comentarii pozitive, din partea fanilor.

Îmbrăcată într-o pereche de colanți negri, o bluză și cizme gri, până la genunchi, asortate cu o meșă lungă, așa a atras toate privirile fosta prezentatoare de la Kanal D.

Cum au reacționat fanii la vederea acestor poze

Fanii au fost de-a dreptul uimiți de felul cum s-a fotografiat Adelina Pestrițu. ” 😱😱 wow !!!! 😍👏🔥/🔥🔥🔥🔥super HOT 😍😍😍/Beautiful woman ❤❤/😍😍😍🤍🖤😎💯😍😍😍/„, sunt o parte dintre reacțiile urmăritorilor Adelinei Pestrițu.

Cum își menține silueta Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu are o siluetă de invidiat. Pentru a arăta așa bine, fosta soție a lui Liviu Vârciu a apelat la următoarea dietă:

”Mic Dejun: 2 felii de pâine prăjită cu unt și somon fume, avocado, un măr verde, cafea cu lapte și zahăr brun. Prânz: supă de legume sau supă cu tăiței sa găluște. Cină: somon la aburd/grătar/ cuptor cu salată verde și broccoli”, anunța Adelina Pestrițu”, a dezvăluit Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu, criticată de Iulia Albu pentru cum s-a pozat

Adelina Pestrițu a primit și critici pentru felul cum se pozează. Iulia Albu a acuzat-o că-și editează fotografiile, deoarece într-una din ele ar fi avut laba piciorului mai mare decât capul. Când a aflat de ceea ce a spus designerul despre ea, în emisiunea lui Măruță, Adelina a răbufnit pe Instagram. A acuzat-o pe Iulia Abu că face bani din răutăți.

”Doamna care plimba găina prin platourile televiziunilor s-a simțit nițel deranjată de faptul că am ”îndrăznit” să o caracterizez ca fiind răutăciosă și totodată de consultanță oferită în mod gratuit vis a vis de trucurile pe care să le folosească atunci când face poze. Pentru că așa fac influencerii pe care tu îi detești. Că doar nu toate tragem de picioare în photoshop așa cum crede ea. Asta după mulți ani în care am ales să-i ignor comentariile pentru care e și plătită să le facă în mod constant. Nu pentru că am avut un motiv anume, ci pentru că i-am înțeles rolul și susțin femeile independente. Ea nu este una, dar se vrea! Iulicuța, mă bucur foarte mult că ți-ai găsit să faci bani din răutăți. Fiecare face ce poate și trebuie să trăiești și tu din ceva până la urmă, iar când nu ești capabil să îți câștigi existența din ceva valoros și civilizat, critici ce fac alții”, a spus Adelina Pestrițu despre Iulia Albu, pe rețelele de socializare.

Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestrițu. "Este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT"

Nici Iulia Albu nu s-a lăsat mai prejos și i-a oferit un răspuns pe măsură.

”Astăzi, 22 ianuarie 2021, ea a încetat să mai fie un influencer. Discursul de ură la adresa oricărei persoane publice în mediul public este de natură de a provoca ”moartea” în online a oricărui influencer. Eu nu i-am zis nimic, am avut de comentat o fotografie și am spus că își micșorase capul și își făcuse laba piciorului prea mare. Este clar că eu nu i-am făcut acestei femei nimic, nu i-am spus absolut nimic, eu nici nu știu ce vrea ea să spună. N-am înțeles ce a spus ea acolo, despre bani și ceasuri. Nici nu-mi bat capul. Nu știu ce cărți citește ea”, a spus Iulia Albu  pentru SpyNews.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: