Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Prezentatoarea Tv a descris-o pe Josephine: „Este foarte expresivă”

Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Prezentatoarea Tv a descris-o pe Josephine: „Este foarte expresivă”

GALERIE FOTO (3) Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol și a lui Smiley

Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite a devenit mămică pentru prima oară pe 9 martie. Iubita lui Smiley a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar acum se bucură de tot timpul petrecut alături de ea. De asemenea, în această perioadă, atât Smiley, cât și Gina îi vor cunoaște obiceiurile fiicei lor. Multă lumea a întrebat-o pe Gina cu cine seamănă „Regina”, iar blondina le-a răspuns într-un story.

Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Prezentatoarea Tv a descris-o pe Josephine: „Este foarte expresivă”

Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Pe 9 martie, prezentatoarea tv a adus-o pe lume pe Josephine Ana Maria, fiind extrem de fericită pentru că a devenit mamă pentru prima oară. La aproape o lună de la naștere, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a crescut și îi surprinde non-stop părinții ei. În urmă cu puțin timp, Gina a postat un story pe Instagram în timp ce o ținea pe cea mică în brațe, menționând că Josephine se odihnește după ce a fost alăptată.

Având „liber” până când micuța se va trezi, Gina a profitat de acest moment, pentru a le spune susținătorilor săi cu cine seamănă, de fapt, fiica sa. „Voi incerca să vă spun cu cine seamănă asta mică, adică „Regina”(nr. asa o alinta vedeta pe fiica ei). Nu ne dăm seama, unii ne spun că seamănă cu Andrei, eu zic să seamănă cu mine. Îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce-i mai bun și mai frumos de la amândoi, dar ce vă pot spune sigur este că-i foarte expresivă și cred că o să devină o fetiță simpatică”, a spus Gina Pistol despre fiica sa. De asemenea, prezentatoarea tv a spus care este culoare ochilor celei mici. „Are ochii gri sunt un gri deschis, dar este simpatică rău„, a mai spus iubita lui Smiley.

Gina Pistol le-a spus fanilor sai cu cine seamana fiica sa

Cum este viața Ginei și a lui Smiley de când au devenit părinți

Smiley și Gina Pistol abia așteptau să devină părinți, iar visul lor a devenit împlinit la începutul acestei primăveri. A trecut aproape o lună după ce Gina a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar viața celor doi s-a schimbat cum nu se poate mai frumos. Pentru a marca prima lună de viață a fiicei lor, Smiley și Gina Pistol au făcut un gest extrem de emoționnat pentru ea. ”Ieri am plantat un copac. Este copacul ei”, a scris Gina Pistol pe Instagram,alături de o fotografie cu dovada.

Recent, vedeta de la Antena 1 a fost întrebată cum se comportă Smiley în rolul de tată, iar Gina a avut numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului pe care îl iubește. „Oricum, mare noroc am cu Andrei. Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, a dezvăluit Gina pe Instagram. Însă, blondina recunoaște că rolul de mamă este cel mai frumos și mai pur lucru din această lume.

Gina si Smiley
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: