Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a cerut Salman Khan iubitei sale, Iulia Vântur. Fosta prezentatoare tv este nevoită să recurgă la acest gest

Ce i-a cerut Salman Khan iubitei sale, Iulia Vântur. Fosta prezentatoare tv este nevoită să recurgă la acest gest

GALERIE FOTO (4)

Ce i-a cerut Salman Khan iubitei sale. Relația Iuliei Vântur cu celebrul actor indian Salman Khan nu mai este un secret, fosta prezentatoare tv recunoscând oficial că trăiește o frumoasă poveste de drafoste alături de acesta. Iulia Vântur este plecată de câțiva ani în India, pentru a fi lângă iubitul ei, dar se pare că apar informații noi legate despre relația celor doi. Conform unei vedete din India, Salman Khan o obligă pe româncă să facă un lucru extrem de important pentru el.

Ce i-a cerut Salman Khan iubitei sale, Iulia Vântur. Fosta prezentatoare tv este nevoită să recurgă la acest gest

Ce i-a cerut Salman Khan iubitei sale. Iulia Vântur este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, iar acest lucru a demonstrat-o și Salman Khan, actorul indian care s-a îndrăgostit iremediabil de fosta prezentatoare tv. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar românca deja s-a mutat în India pentru a fi aproape de iubitul său. Recent, vedeta de la emisiunea Big Boss, Arshi Khan, a declarat că actorul i-a prezentat-o pe iubita lui la petrecerea de după show-ul tv.

Conform acestuia, Salman Khan o obligă pe Iulia Vântur să învețe urdu. Arshi este cunoscută pentru disputele pe care le-a avut cu celebrul actor, aceasta vorbind în urdu în majoritatea interacțiunilor sale cu el. Vedeta din India a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe româncă, la petrecerea de după Big Boss 14. „Când petreceam în cabană, domnul Salman mi-a făcut cunoștință cu Iulia și, în timp ce mi-o prezenta, i-a spus: „Iulia, aș vrea să înveți și urdu) „. Este o limbă frumoasă de învățat. Am fost foarte fericită să aflu că îi place cum vorbesc urdu“, a declarat Arshi.

Chiar dacă s-a mutat departe de România, se pare că blondina nu scapă de probleme. Iulia Vântur a primit o notificare la un proces pentru un teren pe care îl are împreună cu tatăl ei. Un vecin al celor doi este cel care a intentat procesul, dar magistrații Judecătoriei Iași au respins acțiunea formulată de acesta. Procesul a început în 2019, iar bărbatul a cerut anularea unui titlu de proprietate pe un bun imobil care se află în posesia Iuliei și a tatălui său.

Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan

Fosta prezentatore tv, în vârstă de 40 de ani a vorbit în urmă cu ceva timp despre decizia de a se muta în India, dar și despre cum a schimbat-o acest pas. Într-un interviu, Iulia Vântur a declarat că nu i-a fost ușor, dar și-a urmat inima. „M-a încercat teama, nu e uşor să laşi tot ce ai construit şi să o iei de la zero. În India a trebuit să o iau de la zero ca individ, să mă adaptez unei lumi noi, diferite. A fost şi este un proces personal transformator intens. India mi-a oferit oportunitatea să redescopăr cine sunt dincolo de job, nume, statut, fără prietenii de-o viaţă, familie şi mediul cunoscut“, a precizat Iulia Vântur.

Referitor la relația cu Salman Khan, 55 de ani, vedeta tv a spus că actorul a susținut-o foarte mult să își facă o carieră în muzică. „Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale şi nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest“, a mai spus Iulia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: