Redactia.ro
Home » Monden » Ce a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur, pentru a fi împreună. Testele la care a fost supusă

Ce a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur, pentru a fi împreună. Testele la care a fost supusă

Ce a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur  să facă, pentru a fi împreună. Iulia Vântur este îndrăgostită iremediabil de celebrul actor indian, Salman Khan. Drept urmare, a acceptat tot ce acesta i-a cerut în momentul în care a decis să fie împreună cu el.

Ce a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur, pentru a fi împreună

Ce a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur  să facă, pentru a fi împreună. Pentru a avea o relație cu Salman Khan și pentru a fi acceptată de familia acestuia, Iulia Vântur a trebuit să accepte o serie de lucruri pe care le presupune cultura indiană. Mai exact, Iulia Vântur a trebuit să se adapteze tradițiilor, să învețe multe cântece și dansuri indiene, informează Viva.ro.

Salman Khan and Iulia Vantur attend Sangeeta Bijlani's birthday bash | Filmfare.com

Iulia Vântur, încă indecisă asupra căsătoriei

Cu toate că sunt împreună de mult timp, Iulia Vântur și faimosul actor indian încă nu și-au unit destinele, iar fosta prezentatoare a precizat într-un interviu că este indecisă să mai facă acest pas, odată cu trecerea timpului.

”Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc” a declarat vedeta, pentru Antena Stars.

Iulia Vântur și Salman Khan, în direct la Măruță. Cei doi sunt în izolare în India - Stirileprotv.ro

Foto: Iulia Vântur și Salman Khan, în direct ”La Măruță”

Totodată, Iulia Vântur crede că o căsătorie îi va schimba relația cu Salman Khan. Prin căsătorie, mai explică fosta prezentatoare, ”simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult.”

”În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a mai spus fosta prezentatoare a ȘtirilorProtv.

Iulia Vantur on marriage rumours with Salman: Not everything turns out the way we expect them to | Entertainment News,The Indian Express

De altfel, Salman Khan nu se consideră un partener bun, într-o relație. Acest lucru i l-au spus fostele sale iubite.

„Când eşti într-o relaţie, o pui la tot felul de încercări ca să îţi demonstrezi că nu te părăseşte. Încerci să fii bun. O tratezi cu indiferenţă. Ţipi, plângi şi când nimic nu funcţionează îi spui să plece. Nu sunt cel mai tare iubit. Am auzit de la fostele iubite că sunt un prieten foarte bun, dar un partener groaznic”, a explicat actorul.

Salman Khan, căsătorit cu altă femeie?

O informație a fost vehiculată, în ultima vreme, de un avocat pe Twitter, anume că Salman Khan este căsătorit și că soția acestuia se află în Dubai cu copiii.

„Informație de ultimă oră. Virginul nostru național, Salman Khan, are o soție pe nume Noor, o fată de 17 ani pe nume Ayesha și un băiat de 13 ani, pe nume Razzak, care la acest moment locuiesc în Dubai. Salman Khan, am dreptate sau am dreptate?” a scris avocatul pe Twitter.

Iulia Vântur și Salman Khan nu au comentat această informație. Înainte de a fi cu celebrul actor indian, Iulia Vântur era împreună cu Marius Moga.

Iulia Vantur si Marius Moga, primele declaratii despre zvonul ca s-au casatorit in secret | Vlad | PROTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: