Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Petre a avut o vacanță cu peripeții! Dansatorul și-a pierdut banii, actele și telefonul în același loc

Mihai Petre a avut o vacanță cu peripeții! Dansatorul și-a pierdut banii, actele și telefonul în același loc

GALERIE FOTO (2) Mihai Petre a avut o vacanță cu perieții! Dansatorul și-a pierdut banii, actele și telefonul în același loc

Mihai Petre este adeptul vacanțelor cu familia și de obicei lucruri merg foarte bine, însă într-una din călătoriile lui, dansatorul a fost urmărit de ghinion. 

Mihai Petre și-a pierdut banii, actele și telefonul în vacanță

Mihai Petre este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din România. Acesta s-a remarcat și prin telenovelele în care a jucat, dar și prin faptul că a fost mulți ani jurat la emisiunea ”Românii au talent”. Cariera sa i-a permis de-a lungul timpului să călătorească în multe locuri și să acumuleze experință.

De curând însă, dansatorul a povestit că nu toate vacanțele lui au mers așa cum a plănuit. Mihai Petre nu va uita niciodată situația care l-a lăsat fără bani, fără acte și fără telefon printre străini.

În urmă cu ceva timp, Mihai Petre a avut parte de o întâmplare nefericită chiar într-o vacanță în Polonia, țara natală a soției lui Elwira Duda. Dansatorul s-a văzut singur, fără bani, fără acte și fără telefon, așa că a trebuit să se descurce. Acesta povestit pățania într-o emisiune TV.

Totul s-a petrecut foarte repede, cu o simplă vizită la o toaletă publică. Câteva momente de neglijență și a fost de ajuns ca Mihai să râmână fără tot ce avea la el.

Mihai Petre a avut o vacanță cu perieții! Dansatorul și-a pierdut banii, actele și telefonul în același loc

”Am pățit-o foarte rău. Nu vreau să-mi aduc aminte. (…) Eram într-o vacanță în Polonia și mi-am uitat telefonul la toaletă, pe chestia aia de hârtie igienică. Am plecat liniștit, cum se duce omul… aveam și un portofel de travel și când m-am întors nu mai era, eu deja eram la poartă… Nu mai aveam nici tichetul de parcare, nici pașaport, nici carduri, nici nimic”, a povestit Mihai Petre într-o emisiune TV.

Situația a fost atât de gravă încât dansatorul a avut nevoie de ajutorul ambasadei. Chiar și așa, acesta nu a reușit să recupereze nimic din ce lăsase în toaleta poloneză.

”M-am dus: ”Bună ziua, poliția unde este la dumneavoastră aici?”. M-a luat poliția, m-au scos, am ajuns pe la Ambasada României din Varșovia. (…) Au dispărut cu totul. La un moment dat, țin minte că voiam să-mi cumpăr o apă și m-am dus și mi-am dat seama că nu-mi pot cumpăra o apă, ceea ce-i destul de ciudat…”, a mărturisit dansatorul.

De atunci, vacanțele lui Mihai Petre nu se mai încheie cu astfel de situații. De când a format o familie alături de Elwira, dansatorul pleacă mai mereu alături de ea și de cele două fetițe, Catinca și Ariana.

Mihai Petre ascunde o dramă cutremurătoare

Mihai Petre are o poveste de viață tristă. Fostul jurat de la „Românii au talent” este un dansator foarte bun, iar aceste calități le moștenește de la tatăl său. Din păcate, Mihai a suferit o dramă atunci când tatăl său s-a stins din viață, la doar 53 de ani.

Pasiunea pentru dans a luat-o de la el, iar de la vârsta de doar 8 ani, Mihai Petre a început deja să danseze. Cariera lui s-a conturat rapid, însă tatăl lui nu a mai fost în viață să îl vadă atingând culmile succesului.

”Noi am fost tot timpul o familie unită, ne-am înțeles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai și Alina reprezentau totul. Boala asta necruțătoare care a luat milioane de oameni a căzut ca un trăsnet. Îmi aduc aminte că am mers cu Marian pentru un consult de rutină, pentru ca în final doctorii să ne dea cumplita veste, cancer pulmonar. Nu ne venea să credem! Parcă trăiam un coșmar. Din păcate, boala a evoluat galopant, iar în câteva luni s-a prăpădit”, povestea Coca Petre, mama lui Mihai Petre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: