Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Petre revine la PROTV! La ce emisiune va putea fi văzut

Mihai Petre revine la PROTV! La ce emisiune va putea fi văzut

Mihai Petre

Mihai Petre va putea fi văzut, din nou, la Protv! Fostul jurat de la Românii au talent va lua parte la o emisiune celebră a postului de televiziune. 

Mihai Petre revine la PROTV! La ce emisiune va putea fi văzut

Faimosul dansator revine pe micile ecrane. De data aceasta, într-o nouă emisiune. Mai exact, va participa la emisiunea ”Pe bune?!” prezentată de Mihai Bobonete, informează Capital.

Mihai Petre va lupta alături de Sandra Izbașa, Costi Diță și Cosmin Natanticu pentru a strânge bani pentru susținătorii lor. Pe parcusul show-ului, ei vor trebui să răspundă la tot felul de întrebări trăsnite, din domenii precum: „Schimbări climatice”, „Cască gura!”, „N-ai tupeu!”, „Breaking news”.

Mihai Petre are propria emisiune

Mihai Petre are propria emisiune, în online, ”Mihai Petre Show”, după ce a fost înlocuit la Românii au talent cu actrița Alexandra Dinu. Într-un interviu, Mihai Petre a explicat că a fost decizia staf-ului de a fi înlocuit.

Mihai Petre a spus adevarul despre plecarea de la Romanii au talent. NU a fost decizia lui: de ce a fost inlocuit cu Alexandra Dinu - Haihui in doi | Aventura vietii noastre

”Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia pe nepregatite. Știam cu câteva zile înainte ca există intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur…Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, a explicat Mihai Petre.

Mihai Petre are pe lângă emsiunea online și o școală de dans. Mihai Petre își alocă mare parte din timpul său, școlii de dans, fiind de profesie coregraf.

,,Mă ocup de copii și de școala de dans, așa arată viața mea de zi cu zi. S-au redeschis sălile de la 1 iunie. La noi, având de-a face cu sportivi de performanță,  ne supunem ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerului Sănătății. Si putem sa activăm, avem conditii și respectăm regulile de  distanțare si igienă”, a declarat fostul jurat.

În perioada pandemiei, școala de dans a lui Mihai Petre s-a confruntat cu pierderi financiare.

,,Iată cum metrul pătrat devine mai scump, pentru că trebuie sa avem mai puțini oameni decât intrau de obicei in spațiul pe care il avem dar, slavă Domnului, din septembrie merge bine, lumea a început să vină”, a  mai mărturisit acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: