Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Petre, luat la ”roast” de o concurentă, pentru că nu mai este în juriul ”Românii au talent”

Mihai Petre, luat la ”roast” de o concurentă, pentru că nu mai este în juriul ”Românii au talent”

Noul sezon ”Românii au talent” a început într-un mod spectaculos. Zeci de concurenți au pășit pe scena show-ului de la PROTV și și-au demonstrat talentele. Unii dintre ei au fost mai îndrăzneți și au venit să ia juriul la ”roast”.  Mihai Petre nu mai face parte din el, drept urmare o cocurentă a ținut să puncteze lipsa lui.

Mihai Petre, luat la ”roast” de o concurentă, pentru că nu mai este în juriul ”Românii au talent”

Mihai Petre nu mai face parte din juriul noului sezon ”Românii au talent”. El a fost înlocuit cu Alexandra Dinu. O concurentă pe nume Sara Smighelschi, din Piatra Neamț, a observat lipsa lui și l-a luat la ”roast”, așa cum fac unii participanți la iUmor, transmite cancan.ro.

Pe scena show-ului de talente, Sara a precizat că se simte ca Mihai Petre, adică vrea să plece cât mai rapid, făcând referire la absența coregrafului. Totodată, adolescenta s-ar fi bucurat ca Mihai Petre să mai fie în juriu, pentru că, potrivit spuselor sale,uneori ai nevoie de persoana aceea care se uită la tine ca și cum și-ar fi uitat fierul de călcat în priză.”

”Eu sunt Sara și nu mă bucur deloc să fiu aici. Mă simt ca Mihai Petre. Simt nevoia să plec cât mai repede. Îmi pare rău că a părăsit juriul, uneori ai nevoie de persoana aceea care se uită la tine ca și cum și-ar fi uitat fierul de călcat în priză”, au fost glumele spuse de Sara la adresa lui Mihai Petre.

Image result for mihai petre

De ce nu mai este Mihai Petre în juriul ”Românii au talent”

Mihai Petre nu a luat de unul singur decizia de a nu mai face parte din juriul ”Românii au talent”. El spune că producătorii au luat decizia de a-l înlocui cu o prezență feminină, Alexandra Dinu.

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare.Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, a declarat Mihai Petre, în cadrul unui interviu.

Mihai Petre are o emisiune online

Mihai Petre și-a făcut, între timp, propria emisiune online, ”Mihai Petre Show”. Andreea Esca a fost prima lui invitată, care a vorbit despre infecția sa cu coronavirus.

Image result for mihai petre emisiune online

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: