Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali îl vrea pe Costel Enache! Iuliu Mureșan nici nu vrea să audă

Gigi Becali îl vrea pe Costel Enache! Iuliu Mureșan nici nu vrea să audă

"Nu îi dăm drumul lui Enache"

Gigi Becali îl vrea pe Costel Enache. Finanțatorul roș-albaștrilor continuă cu mutările surpriză.

După ce l-a numit pe Narcis Răducan în funcţia de director sportiv la FCSB, acum a găsit și antrenor. În urmă cu puțin timp, Digi Sport anunța faptul că finanțatorul Gigi Becali a decis pe cine vrea să aducă pe banca tehnică. Costel Enache, care în prezent este tehnicianul celor de la Hermannstadt. Enache și-ar fi dat acordul verbal, însă este blocat. Iuliu Mureșan, preşedintele sibienilor nici nu vrea să audă de o asemenea variantă. Gigi Becali a anunțat aseară după calificarea echipei sale în play-off-ul Europa League, că are de gând să aducă un antrenor român, care va fi prezentat luni. Antrenorul lui Hermannstad a lăsat să se înțeleagă faptul că ar fi tentat de banca roș-albaștrilor.

„E greu să facem supoziții pe niște lucruri care nu știu cât de reale sunt. E tentantă banca Stelei. Sunt momente în care te simți cel care poate gestiona situația”, a declarat Enache după meciul cu CFR.

Iuliu Mureşan îl blochează pe Costel Enache

Se pare că tehnicianul ar fi încercat să-și convingă șefii, dar aceștia nici nu vor să audă de o asemenea variantă. Potrivit Digi Sport, Iuliu Mureșan i-a reamintit că are un contract pe care trebuie să-l respecte. Dacă tehnicianul sau Gigi Becali nu reușesc să-i convingă pe sibieni, șansele lui Costel Enache să vină pe banca celor de la FCSN sunt nule. Pe lângă Hermannstadt, Costel Enache le-a mai pregătit pe Ceahlăul Piatra Neamț, Poli Iași, FC Botoșani și Astra Giurgiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: