Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu consideră competiția Survivor ca o pușcărie! ”Mă bucur din toată inima că-s acasă”

Cătălin Moroșanu consideră competiția Survivor ca o pușcărie! ”Mă bucur din toată inima că-s acasă”

Cătălin Moroșanu consideră competiția Survivor ca o pușcărie! ”Mă bucur din toată inima că-s acasă”

Cătălin Moroșanu a vorbit deschis despre competiția Survivor România, asta după ce, recent, a fost eliminat din motive medicale. Sportivul consideră că această competiție este de fapt o pușcărie, asta din cauza oamenilor. 

Cătălin Moroșanu consideră competiția Survivor ca o pușcărie

Cătălin Moroșanu a fost eliminat recent de la Survivor România, iar acum, întors în țară, poate vorbi deschid despre cum s-a simțit în Republica Dominicană și ce probleme a întâmpinat de-a lungul competiției.

Mai mult, Cătălin Moroșanu a făcut dezvăluiri uluitoare despre colegii săi, susținând că această competiție se simte precum o pușcărie, din cauza oamenilor care i-au fost alături.

”Nu a fost niciodată vorba de alimentație, eu sunt obișnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măștile și când vedeai caracterul unora, nu-ți mai venea să-i mai susții. Nu e stilul meu! Când vezi așa oameni îndoielnici, ți se ia. Atunci am căzut, îmi venea să plec acasă! Am spus că vreau să plec! Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu! Cel mai greu a fost să locuiești cu oamenii, nu traseele. În zilele libere zici că eram la pușcărie. Era ziua fetiței mele pe 16 februarie și am uitat! Stăteam și săpam un wc. Experiența asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile!”, a spus Cătălin Moroșanu.

Totodată, Moroșanu a afirmat că a făcut eforturi uriașe pentru a se menține în competiție. Moroșanu a suferit o ruptură de menisc în emisiune și va trebui să se opereze în perioada următoare.

”Am vrut să slăbesc să fiu bun pe traseu, eram bătrânel, puțin plinuț. Am avut 97 când am plecat. De când am venit acasă m-am îngrășat 5 kilograme, am băgat ca MIG-ul”, a adăugat acesta.

Primul lucru pe care l-a făcut Cătălin Moroșanu după ce a ajuns acasă

După ce a ajuns acasă, Cătălin Moroșanu a oferit primele declarații despre cum se simte și mai ales despre cum a fost experiența Survivor România pentru el. Mai mult, luptătorul și-a spus și părerea despre concurenții aflația cum în Republica Dominicană și despre cine consideră el că va câștiga.

Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor România din cauza unei accidentări. Are meniscul rupt, iar luptătorul K1 va încerca să se recupereze, însă există și varianta unei operații. Moroșanu a petrecut trei luni în show-ul filmat în Republica Dominicană.

”E cea mai frumoasă atmosferă ever (n.red. – dintotodeauna) să fiu acasă. Primul lucru pe care l-am făcut: am mâncat brânză, cu mămăliguță și două ouă ochiuri, am mâncat românește și abia aștept să mănânc sarmale de Paște. În Survivor am îmbătrânit doi ani, experiență foarte grea. Lupta adevărată nu era pe traseu, ci în camp (n.red. – tabără) cu echipa…Acum am învățat să mă bucur de orice moment, că mănânc un măr, că mă joc cu un animal, că mă joc cu fetița mea. Lucrurile simple te fac mai fericit și uităm de ele în goana noastră după bani și carieră. Le ignorăm și apoi ne întrebăm de ce suntem nefericiți…”, a declarat Cătălin Moroșanu, după ce a sosit acasă de la Survivor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: