Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt cele două blonde cu care Irinel Columbeanu a înșelat-o pe Monica. Modelul nu a putut să-i ierte infidelitatea

Cine sunt cele două blonde cu care Irinel Columbeanu a înșelat-o pe Monica. Modelul nu a putut să-i ierte infidelitatea

GALERIE FOTO (3) Cine sunt cele două blonde cu care Irinel Columbeanu a înșelat-o pe Monica

Cine sunt cele două blonde cu care Irinel Columbeanu a înșelat-o pe Monica. În 2006 au avut parte de o nuntă de aur, dar câțiva ani mai târziu avea să divorțeze cu mare scandal. Monica Gabor i-a cerut divorțul lui Irinel Columbeanu, după ce a aflat că a fost înșelată cu două blonde faimoase. Modelul nu a mai putut trece peste infidelitatea soțului ei. Cine sunt cele două femei care au destrămat căsnicia Monicăi Gabor?

Cine sunt cele două blonde cu care Irinel Columbeanu a înșelat-o pe Monica. Modelul nu a putut să-i ierte infidelitatea

Cine sunt cele două blonde cu care Irinel Columbeanu a înșelat-o pe Monica. În 2006, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au avut parte de o nuntă extraordinară. Fostul milionar i-a organizat modelului o nuntă de vis. După ce tânăra a adus-o pe lume pe Irinuca și după multe scandaluri și infidelități, aceasta a decis să divorțeze în 2011 de Irinel Columbeanu. Cei doi s-au certat pe micile ecrane, iar principalul subiect era copilul pe care îl aveau împreună. Din fericire, în prezent, lucrurile s-au clarificat, iar Monica și Irinel au o relație de prietenie de dragul fiicei lor, în vârstă de 14 ani.

Într-o emisiune, fostul afacerist a vorbit despre divorțul de Monica. Acesta a recunoscut că a greșit de multe ori, dar evenimentul care i-a distrus căsnicia a fost cel în care au fost implicate cele două blonde faimoase, Flore Salalidis și Anca Chebac. Acestea au fost filmare în toamna anului 2010 în jacuzzi cu Irinel, iar la acel moment acest subiect a ținut primele pagini ale ziarelor. Aventura celor trei s-a consumat în timp ce milionarul era însurat cu Monica, iar acesta ar fi fost și motivul despărțirii lor. „Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei.În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate”, a povestit Irinel Columbeanu.

Cele doua blonde care i-ar fi distrus casnicia lui Irinel

Flore Saladis, filmată goală în fața polițiștilor

În urmă cu doi ani, Flore Saladis, fosta ispita de la „Insula Iubirii”, a fost filmată goală în pragul casei sale, în timp ce vorbea cu polițiștii. După o anchetă care a durat aproape doi ani, procurorii i-au declarat nevinovați pe polițiști care au filmat-o pe Flore. goală. Nemulțumită de decizia Parchetului „Blonda lui Iri” a deschis un prices, solicitând redeschiderea dosarului penal, în speranța că agenții vor fi condamnați pentru abuz în serviciu.

Flore, goala in fata politistilor

Scandal a pornit după ce a fost reclamată la poliție de o vecină, iar la ușa acesteia s-a deplasat un echipaj, pentru a verifica informațiilor. „Este un conflict, are ceva personal cu mine această doamnă. Eu sunt foarte mult plecată. Din trei ani în care am locuit acolo, un an şi jumătate am fost plecată din ţară.Au venit domnii, eu am ieşit afară fără să îmi dau seama, venisem de la club. Au sunat la uşă şi, din instinct, am deschis. A fost premeditat. Se vede că am fost şi provocată. Cei doi poliţişti ştiau că se filmează”, a declarat Flore Salalidis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: