Redactia.ro
Home » TV » Ce seriale și filme apar în luna mai pe Netflix. Lista completă

Ce seriale și filme apar în luna mai pe Netflix. Lista completă

GALERIE FOTO (2) Ce filme și seriale au premiera în luna iunie pe Netflix

Ce seriale și filme apar în luna mai pe Netflix. În luna mai a anului 2021, pasionații de Netflix vor avea parte de surprize încântătoare. Platforma aduce noutăți în materie de filme și seriale, precum și continuare sezoanelor. Mai departe, descoperă lista completă a serialelor și filmelor care vor apărea în luna mai pe Netflix.

Ce seriale și filme apar în luna mai pe Netflix. Lista completă

Ce seriale și filme apar în luna mai pe Netflix. Înfocații de Netflix vor avea parte de surprize. Luna mai începe în forță pentru urmăritorii platformei, fiind anunțate noi filme și seriale, dar și continuarea sezoanelor a celor mai urmărite seriale.

Moștenirea lui Jupiter

Conform reprezentaților Netflix, începând cu data de 7 mai, internauții pot urmări pe Netflix „Moștenirea lui Jupiter“, o dramă și o poveste extraordinară, bazată pe romanele grafice semnate de Mark Millar și Frank Quitenly.

Femeia de la fereastră

Cei care o îndrăgesc pe actrița Anna Fox, vor avea marea plăcerea de a o urmări în filmul „Femeia de la fereastră“,, difuzat din data de 14 mai. Acesta prezintă povestea unei femei care suferă din agrofobie și se închide în casă, iar privind tot ce se întâmplă de la fereastra ei, viața îi este dată peste cap în momentul în care devine, fără să vrea, martora unei crime îngrozitoare.

Army of the Dead

Începând cu 21 mai, va fi difuzat pe Netflix Army of the Dead. Filmul prezintă un focar de zombi din Las Vegas, care lasă orașul în ruine. Cu toate astea, apare un erou de război, Scott Ward, care încearcă să recupereze 200 de milioane de dolari. Rămâne de văzut dacă va reuși.

Seriale noi pe Netflix

Din 4 mai, se anunță un nou serial marca Netflix. Navillera arată povestea unui septuagenar pasionat și a unui tânăr talentat în vârstă de 23 de ani, care se ajută unul pe celălalt să înfrunte realitatea crudă și să devină balerini de succes. Se anunță o poveste extrem de interesantă!

Selena

Un nou sezon din serialul Selena apare tot în data de 4 mai. Este vorba despre o tânără care încearcă să rămână la principii în momentul în care munca sa capătă tot mai mult sens. Merită vizionat!

Girl from nowhere

Pe 7 mai, apare sezonul 2 al serialului Girl from Nowhere. Nanno se întoarce într-un nou sezon al acestei antologii cu mai multă răzbunare pentru și mai mulți profesori și studenți.

Girl from nowhere

Vicenzo

Vicenzo este un nou serial original Netflix. Acesta are lansarea în luna mai, pe data de 9 mai, Aceasta prezintă povestea unui avocat italian de origine coreeană, care răspunde unui mare conglomerat cu aceeași monedă, restabilind dreptatea, în timpul unei vizite în țara sa natală.

Hunted

Sezonul 3 al serialului Hunted va apărea în luna mai. Este o melodie care te bântuie, o vilă amenințătoare și o pisică din Iad, alături de mulți oameni reali cu povești înfiorătoare din trecut. Adevărul terifiant va fi scis la iveală în noul sezon.

Alte seriale Netflix care vor apăre în luna mai 2021:

  • Move to Heaven – 14 mai;
  • Who Killed Sara? – sezonul 2 – 19 mai;
  • Special – sezonul 2 – 20;
  • The Neighbor – sezonul 2 – 21 mai;
  • Black Space – serial nou – 27 mai;
  • Ragnarok – sezonul 2 – 27 mai;
  • Lucifer – Sezonul 5, partea 2 – 28 mai;
  • The Kominsky Method – sezonul 3 – 28 mai.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: