Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca, despre relații și iubire: ”Nu primul iubit contează, ci ultimul”

Andreea Esca, despre relații și iubire: ”Nu primul iubit contează, ci ultimul”

Într-unul dintre interviurile sale, Andreea Esca a vorbit despre relații și iubire. Prezentatoarea ȘtirilorProtv a fost foarte deschisă și a spus tot ce crede din acest punct de vedere.

Andreea Esca, despre dragoste: ”Nu primul iubit contează, ci ultimul”

Andreea Esca consideră că iubirea este necesară pentru sufletul unui om, iar în privința relațiilor amoroase, prezentatoarea este de părere că ultimul bărbat din viața unei femei este cel mai important. Asta pentru că alături de el îți vei întemeia o familie și vei trăi întreaga viață.

”Nu primul conteaza, ci ultimul, imi spunea mama mereu… legat de faptul ca e foarte important omul alaturi de care decizi sa-ti faci o familie. Iar asta cu indragostitul fara frica este ceva ce merita trait. Aveam prietene care spuneau ca nu vor sa se indragosteasca prea tare ca sa nu sufere. Dar eu nu stiu cum oare sa te indragostesti cu masura? Cum faci? Si de ce? Si de unde frica asta de durere din dragoste. Este foarte placuta si necesara si ea pentru suflet, asa cum este si dragostea”, a spus Andreea Esca într-un interviu pentru  www.bloguluotrava.ro.

Andreea Esca: ”La mine iubirea a venit mereu ușor”

Andreea Esca a mai precizat că la ea mereu iubirea a venit ușor, deoarece i-a plăcut să se lase dominată de acest sentiment. Spune că înainte de soțul ei, Alexandre Eram, a mai trăit povești de dragoste frumoase.

”La mine iubirea a venit mereu usor pentru ca imi place sa fiu iubita si sa iubesc si banuiesc ca asta transmit☺ Am trait povesti foarte frumoase si nu am avut parte de nicio experienta neplacuta. Poate am avut noroc sau poate am avut un instinct sa iubesc oameni foarte misto care ma fac sa ma gandesc mereu cu drag la ei si dupa zeci de ani”, a mai spus Andreea Esca.

Tot pentru sursa menționată anterior, Andreea Esca a mărturisit că-i place să-și traiască viața într-un mod simplu.

”N-am facut nimic in acest sens. Pur si simplu asa sunt. Imi place la tara unde miroase a balegar si fan cosit proaspat si imi place si la Paris sa beau o cafea la Carette. In egala masura. Iubesc Gradina Icoanei dar sunt atasata de stradutele mele care ma duceau din Iancului in Vatra Luminoasa, m-am operat la picior intr-o clinica din Viena dar am nascut doi copii la Spitalul Pantelimon. Nu trebuie sa ne punem standarde din care sa nu iesim sau sa avem idei preconcepute despre nimic. Fiecare loc, lucru, om, situatie iti aduce cate ceva daca esti atent”,  a mai adăugat Andreea Esca.

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram din 2000. Împreună, au doi copii: Alexia și Aris.

Episod Special De Crăciun. Gătim și glumim cu familia Esca- Eram, la Like în Bucătărie (VIDEO) - AlistMagazine

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: