Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca s-a întâlnit cu Gerard Piqué! Ce mesaj a transmis prezentatoarea: ”Asta e pentru tine”

Andreea Esca s-a întâlnit cu Gerard Piqué! Ce mesaj a transmis prezentatoarea: ”Asta e pentru tine”

GALERIE FOTO (5) Andreea Esca s-a întâlnit cu Gerard Piqué! Ce mesaj a transmis prezentatoarea: ”Asta e pentru tine”

Andreea Esca s-a întâlnit cu Gerard Piqué într-una dintre clădirile fabuloase din Dubai! Fotografia postată de prezentatoarea a făcut furori pe rețelele de socializare. 

Andreea Esca s-a întâlnit cu Gerard Piqué

Andreea Esca și fiica ei Alexia Eram au mers în vacanță împreună în Dubai. Cele două s-au distrat de minune în locația exotică și plină de lux, însă piesa de rezistență a fost întâlnirea cu Gerard Piqué. Acestea au profitat de ocazie și s-au fotografiat alături de renumitul fundaș catalan. Momentul emoționant petrecut alături de soțul Shakirei a fost împărtășit public de vedeta de la Pro TV.

Prezentatoarea de la PRO Tv și Alexia Eram au ajuns în urmă cu câteva zile în Dubai, iar atunci când au vrut să meargă la plajă, cele două l-au întâlnit pe fotbalistul Gerard Piqué. După ce au schimbat câteva vorbe, superbele noastre românce l-au rugat să se pozeze împreună pentru a avea o amintire de neuitat! Când a publicat imaginea de colecție, vedeta a scris în glumă că, de fapt, sportivul le-ar fi cerut să se fotografieze împreună.

Andreea Esca s-a întâlnit cu Gerard Piqué! Ce mesaj a transmis prezentatoarea: ”Asta e pentru tine”

“Când ții cu Real, dar nu poți să-l refuzi pe Pique dacă vrea o poză….. @arismelkior this is for you (n.r.: Aris, asta este pentru tine)!”, este mesajul scris de Andreea Esca pe Instagram, când a postat imaginea de mai jos.

Printre cei care au lăsat comentarii la fotografie au fost Mario Fresh, Laura Giurcanu și Andreea Marinescu, iar alți apropiați au făcut glume la adresa soției lui Gerard Piqué.

Andreea Esca s-a întâlnit cu Gerard Piqué! Ce mesaj a transmis prezentatoarea: ”Asta e pentru tine”

Ulterior, vedeta de la Pro Tv a distribuit imaginea de colecție cu celebrul fotbalist și pe Instagram Stories și a notat următoarele gânduri: “Aris, crezi că i-am zis cu cine țin? Nuuu. I-am zis că tu ești fanul lui. P.S.: Nu credeam că e atât de înalt…”. De menționat este faptul că Andreea Esca are 1,62 m înălțime, iar Gerard Piqué, 1,94 m.

Ce salariu are Andreea Esca

În topul celor mai bine plătite vedete de televiziune din România se află Andreea Esca, dar imediat după este Dan Negru. Salariul prezentatoarei de la ProTV a fost mereu un subiect incitant dar și un mare secret. Vedeta nu a confirmat niciodată suma pe care o încasează lunar, însă cei de la viva.ro susțin că știrista încasează aproximativ 50.000 e euro lunar, plus contractele de imagine pe care le are.

Vedeta a dezvăluit că suma pe care a primit-o prima dată la salariu a fost de 100 lei. Aceasta era în liceu și a câștigat primii bani după ce a fost aleasă să facă figurație într-un film. Primii bani i-a cheltuit pe o pereche de cercei și ”nu regretă deloc”.

”Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei”, a spus Andreea Esca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: