Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Alex Dima să își revină după moartea soției. Ce și-a reproșat jurnalistul

Cum a reușit Alex Dima să își revină după moartea soției. Ce și-a reproșat jurnalistul

GALERIE FOTO (5) Cum a reușit Alex Dima să își revină după moartea soției

Cum a reușit Alex Dima să își revină după moartea soției. A fost corespondent de la Parlament, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuțit și apreciați jurnaliști de la PRO TV. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Alex Dima a trecut prin momente cumplite după ce și-a pierdut soția. Jurnalistul a povestit despre cum a reușit să treacă peste această cumpănă dar și despre revenirea surprinzătoare, de dragul fetiței lui.

Cum a reușit Alex Dima să își revină după moartea soției. Ce și-a reproșat jurnalistul

Cum a reușit Alex Dima să își revină după moartea soției. A fost coresponder de la Parlament, iar în prezent face parte din echipa emisiunii “România, te iubesc!”, de la Pro Tv. Alex Dima, 44 de ani trebuia să devină preot, după ce a terminat Seminarul și Facultatea de Teologie, dar viața a avut alte planuri pentru el. Alex avea să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața lui, dar și cea mai cumplită. Se căsătorise cu Roxana pe acoperișul unui bloc, iar momentul a vrut să fie una specială așa că i-a organizat iubitei sale o cununie civilă surpriză. Doi ani mai târziu venea pe lume fiica lor, Sara.

Ulterior, o veste îngrozitoare avea să umbrească fericirea cuplului. Soția sa, Roxana a fost diagnosticată cu cancer. Jurnalistul a făcut tot ce a putut pentru o salva, dar șase luni mai târziu, aceasta s-a stins din viață, lăsându-l singur cu o fetiță de doar un an și câteva luni. Jurnalistul a vorbit într-un podcast despre cum a reușit să își revină după moartea soției sale. ”În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat”, a povestit Alex.

Roxana, mama fetitei lui Alex Dima

Cine l-a ajutat să treacă peste această cumpănă

Alex Dima a avut-o alături pe Sara, fiica lor, iar aceasta l-a ajutat să treacă peste acest moment. Alex a declarat că în cazul în care nu era Sara ar fi plecat din țară, pentru că a fost foarte înverșunat pe România. „Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie. I-a dat nişte creme. Te duci la doctor şi ţi se spune că eşti bine, ai chestia asta, nu ai nimic, du-te acasă şi vezi-ţi de viaţă şi acolo era o boală care s-a dezvoltat fără să ştim. Boala asta se dezvoltă fără să ştii. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu. Cu siguranţă, dacă mergeam în altă parte… Foarte multă vreme eu mi-am reproşat, pentru că eu am dus-o la medicul acesta şi eu am insistat să meargă la doctorul acesta, pe care l -am dat apoi în judecată şi colegiul medicilor l-au oprit să mai fie doctor”.

De asemenea, Alex a recunoscut că a fost supărat pe Dumnezeu, dar ulterior și-a dat seama că Roxana a plecat într-un loc mai bun. După mulți ani a cunoscut-o pe Georgiana, fiind de șase ani împreună. „Suntem de aproape 6 ani împreună. Mi-au atras atenţia ochii, zâmbetul şi tupeul”, a spus Alex despre iubita sa.

Alex Dima si iubita sa
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: