Redactia.ro
Home » Monden » Ce bolid de lux conduce Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost oprit de polițiști

Ce bolid de lux conduce Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost oprit de polițiști

GALERIE FOTO (7) Alex Bodi

Ce bolid de lux conduce Alex Bodi. După ce a scăpat de arestul la domiciliu, fostul soț al Biancăi Drăgușanu se bucură din plin de libertate, vizitând cele mai luxoase locații din Capitală. Chiar în prima zi de libertate, Alex Bodi a fost oprit de poliție. Ce mașină de lux conducea afaceristul?

Ce bolid de lux conduce Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost oprit de polițiști

Ce bolid de lux conduce Alex Bodi. Ultimele luni au fost dificile pentru Alex Bodi. Acesta a fost în arest la domiciliu încă din decembrie 2020, iar recent s-a despărțit și de Daria Radionova, frumoasa moldoveanca care l-a susținut în tot acest timp. Joi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a bucurat de prima sa zi liberă propriu-zisă, dar aceasta nu s-a terminat fără incidente.

Potrivit Cancan.ro, în prima zi de libertate, Alex Bodi a mers în parcul Herăstrău, unde s-a dus să sărbătorească faptul că a scăpat de arestul la domiciliu. Milionarul a ales restaurantul de lux It Cucina, din zona de Nord a Bucureștiului. Acolo, Bodi s-a întâlnit cu cele două fiice ale sale și doi prieteni foarte apropiați. După ce a plecat, Alex a atras atenția cu mașina sa de lux. Afaceristul conducea un Lamborghini Ursus Mansory Venatus, care costă în jur de 500.000 de euro. Astfel, burlacul a atras toate privirile tinerelor din Capitală, dar cu toate astea, afaceristul nu își dorește momentan o nouă relație.

Deși a fost prima zi de libertate, Alex a fost oprit de Poliție la Piața Charles de Gaulle. Acesta a fost surprins vorbind cu agenții de poliție și dând explicații. Mai mult, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost testat pentru consum de droguri și alcool, i s-au cerut actele mașinii și a fost ținut pe dreapta mai bine de un sfert de oră.

 

Alex Bodi, despre Daria Radionova

Vestea că Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit a uimit pe toată lumea, mai ales după ce aceștia au anunțat că se pregătesc de nuntă. Rusoaica a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a povestit care a fost motivul pentru care și-au spus adio, declanșând și o ceartă în presă.

Ce bolid de lux conduce Alex Bodi.
Alex Bodi
Alex Bodi si Daria Radionova

Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, fără să mai țină cont că sunt filmați. Alex Bodi susține că Daria este foarte geloasă, ba chiar și pe fiica lui. Pe de altă parte, Daria îl amenință pe afacerist că dacă nu va înceta cu toate acuzațiile va spune tot ce știe despre el. ‘Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el. Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit.  Eu am dat interviu pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. Alex a început să se răzbune pe mine. „, a spus Daria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: