Redactia.ro
Home » Monden » Actuala iubită a lui Răzvan Simion a încercat să eclipseze noua mireasă a showbizului chiar la nuntă? Ce a purtat Daliana la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

Actuala iubită a lui Răzvan Simion a încercat să eclipseze noua mireasă a showbizului chiar la nuntă? Ce a purtat Daliana la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

GALERIE FOTO (4)

Mulți au observat că actuala iubită a lui Răzvan Simion a gafat la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Frumoasa brunetă a uitat de cea mai importantă regulă a unui dresscode la o nuntă și a ales să poarte o ținută albă la cea mai cu ștaif nuntă de acest an.

Daliana Răducan a ales un costum satinat superb și foarte elegant pentru frumosul eveniment, din păcate, raportându-ne la ce spun cei mai în vogă stiliști, se pare că la o nuntă nu se prea cade să porți ținute de culoare alba pentru a nu eclipsa mireasa.

Răzavn Simion și Daliana Răducan au făcut publică prima poză cu ei pe rețelele sociale personale

Răzvan Simion s-a lăsat fotografiat la brațul frumoasei lui iubite, Daliana Răducan și nu a ratat ocazia să împartă și cu internauții poza cu pricina. Atât prezentatorul, cât și frumoasa Daliana au făcut publică prima poză împruna, distribuind-o pe profilele persoanle de instagram.

Cei doi se aflau la cel mai mediatizat eveniment din weekendul percedent și anume nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Răzvan pare să fie mai fericit ca niciodată la bratul noii sale mari iubiri. Cei doi formează un cuplu superb care este foarte îndragit de public. Fotografia distribuită a strâns peste 20,000 de aprecieri, lucru care ne dă de înele că este unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul autohton.

Cei doi amorezi au ales să restricționeze secțiunea de comentarii, pentru a nu le permite internauților să le transmită păreri de bine sau de rău la fotografia postată. Presupunem că motivul acestei acțiuni este acela de a nu se isca comentarii răutacioase la adresa noii sale iubite și sau păreri negative fașă de relația lor, care pare să fie una mai înfloritoare ca niciodată.

Răzvan Simion, alint inedit pentru iubita sa Daliana Răducan. Prezentatorul a suprins pe toată lumea

Răzvan Simon a luat prin suprindere pe toată lumea când a făcut public chiar și alintul pe care i-l adresează frumoasei sale iubite Daliana Răducan. Nici Lidiei nu i-a făcut așa declarație care să ajungă în spațiul public. Îndrăgitul prezentator nu se sfiește să o numească pe Daliana Răducan,”arhitecta sufletului meu”. Această informație a fost „scăpată” în mediul online chiar de cel mai bun prieten al lui Răzvan și anume Dani Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini