Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzații grave la adresa medicilor care l-au îngrijit pe actor: „Analizele au fost interpretate greșit”

Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzații grave la adresa medicilor care l-au îngrijit pe actor: „Analizele au fost interpretate greșit”

GALERIE FOTO (2) Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzații grave la adresa medicilor care l-au îngrijit pe actor

Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzații grave la adresa medicilor care l-au îngrijit pe actor. Celebrul actor s-a stins din viață, joi, la vârsta de 87 de ani. Ion Dichiseanu era internat la Spitalul Floreasca de trei luni, iar în urmă cu câteva zile, Ioana, fiica actorului i-a acuzat pe medicii care l-au îngrijit inițial, de malpraxis.

Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzații grave la adresa medicilor care l-au îngrijit pe actor: „Analizele au fost interpretate greșit”

Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzații grave la adresa medicilor care l-au îngrijit pe actor. Vestea morții lui Ion Dichiseanu i-a întristat atât pe apropiații artistului, cât și pe fanii acestuia. Ion Dichiseanu s-a stins din viață, joi, după luni întregi în care a fost spitalizat la Floreasca. În urmă cu câteva zile, Ioana Dichiseanu declara că medicii care l-au îngrijit anterior pe tatăl său, i-au pus diagnosticul greșit. Aceasta a spus că medicii au făcut greșeli grave care au dus la tratarea necorespunzătoare a artistului.

Totodată, Ioana le-a mulțumit medicilor de la Spitalul Floreasca, care ar fi descoperit greșelile făcute de cadrele medicale de la clinica privată în care fusese internat marele actor. „Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori ”, a spus Ioana Dischiseanu în urmă cu câteva zile.

Fiica lui Ion Dichiseanu a declarat că va lua măsuri legale, pentru că analizele tatălui ei au fost interpretate greșit de către medicii de la clinica privată. Astfel, tânăra este decisă să apeleze la un avocat ca să dovedească că a fost vorba despre malpraxis. „S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent. Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis”, spunea Ioana Dichiseanu.

Ion si Ioana Dichiseanu

Ion Dichiseanu a fost diagnosticat gresit cu cancer

Ioana susține că regretatul actor a fost anunțat că are cancer, fiind trimis la biopsie, moment în care a luat o bacterie care i-a infectat plămânul. „(…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare ”, a conchis Ioana Dichiseanu.

Artistul și-a dat ultima suflare în brațele fiicei sale, care a fost alături de el în aceste momente. De asemenea, Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu este devastată de durere. Cântăreața a declarat  plângând că spera ca acesta să se întoarcă sănătoas acasă. Din păcate, organismul actorului nu a mai rezistat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: