Redactia.ro
Home » Monden » Alina Vidican se căsătorește cu iubitul milionar. Fosta soție a lui Cristi Borcea a stabilit data nunții

Alina Vidican se căsătorește cu iubitul milionar. Fosta soție a lui Cristi Borcea a stabilit data nunții

GALERIE FOTO (5) Alina Vidican se căsătorește cu iubitul milionar

Alina Vidican se căsătorește cu iubitul milionar. Se pare că fosta soție a lui Cristi Borcea și-a găsit liniștea în brațele iubitului milionar, motiv pentru care a decis să facă pasul important în relație. Când se vor căsători cei doi îndrăgostiți?

Alina Vidican se căsătorește cu iubitul milionar. Fosta soție a lui Cristi Borcea a stabilit data nunții

Alina Vidican se căsătorește cu iubitul milionar. Fosta soție a lui Cristi Borcea trăiește o poveste de deagoste alături de iubitul ei, Claude. Alina Vidican se simte foarte bine în brațele milionarului american de origine braziliană. Bărbatul a cerut-o în căsătorie, iar blondina a spus DA. Cei doi au început dejasă organizare fericitul eveniment, iar anunțul a fost făcut de Claude. Alina și iubitul ei au mers împreună la o cursă unde bărbatul a participat ca pilot și acesta a fost locul unde iubitul femeii a spus că se vor căsători. „Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a spus Claude.

La finalul acestei curse, Claude a fost premiat și a urcat pe podium pentru a fi felicitat pentru participarea sa. Acesta era îmbrăcat cu un tricoi pe care avea scris mesajul: ”Alina Senhoreti”.Cei doi au preferat să fie subtili în ceea ce privește viața lor amoroasă. Alina și Claude s-au cunoscut cânfd fosta soție a lui Cristi Borcea a dorit să-și cumpere o mașină marca Ferarri în valoare de 200.000 euro. S-a îndrăgostit de Alina la prima vedere așa că s-a gândit să-i facă o reducere frumoasei blondine. Amândoi sunt pasionați de automobile. Alina și-a asumat relația publică de când Claude a cerut-o în căsătorie. „S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida‘, a spus o sursă din anturajul celor doi.

Fosta soție a lui Alina Vidican s-a transformat complet

După ce s-a despărțit de afaceristul din România, Alina a devenit o fană a operațiilor estetice, dar care au schimbat-o atât de mult încât a ajuns de nerecunoscut. Alina Vidican a plecat din țară în urmă cu mai mulți ani, după divorțul de Borcea. Se pare că despărțirea de afacerist și-a spus cuvântul, pentru că blondina a suferit foarte mult la vremea respectivă.

Mama sa postează deseori poze cu fiica ei, spre deosebire de celebra blondină. Blondina și-a făcut o rinoplastie și și-a ridicat buricul din cauza că i s-a părut inestetic în urma celor două nașteri. „Relația pe care o are Alina este una cât se poate de serioasă. Cristi Borcea știa despre el, știe ce se petrece la Miami. Dar i-a cerut să fie cât mai discretă și să își asume relația doar când este sigură că este un bărbat potrivit pentru ea și care o acceptă cu toate obligațiile pe care le are. Iar Alina l-a asigurat că prioritatea ei sunt copiii, că bărbatul cu pricina nu va fi un înlocuitor de tată”, spunea un apropiat al acesteia. Alina si Cristi Borcea au împreună doi copii, Gloria și George. Tânăra a plecat în Statele Unite ale Americii cu cei doi copii ai săi, unde conduce un restaurant cu specific românesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: