Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu un milionar american! Cum a reacționat afaceristul când a aflat

Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu un milionar american! Cum a reacționat afaceristul când a aflat

GALERIE FOTO (3) Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu un milionar american! Cum a reacționat afaceristul când a aflat

Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu un milionar american pe care l-a cunoscut în Miami. Cum a reacționat afaceristul când a aflat vestea.

Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu un milionar american

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican se iubește de ceva vreme cu un milionar american pe care l-a cunoscut în Miami. Au trecut cinci ani de când s-a mutat în Miami, iar acum Alina Vidican a decis să își prezinte iubitul, un milionar american cu care, pare-se, a făcut afaceri serioase până acum.

Alina Vidican are o relație cu un milionar american, proprietarul unei afaceri de succes din Miami pe care l-a cunoscut, culmea, în momentul în care investea o sumă frumușică de bani într-o mașină, un Ferrari de 200.000 de euro. Iar Claude, așa cum îl cheamă pe bărbatul de 46 de ani de care este îndrăgostită până peste cap Alina Vidican, i-a făcut, pare-se, o reducere serioasă la achiziționarea mașinii.

Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu un milionar american! Cum a reacționat afaceristul când a aflat

”S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă”, a spus o sursă foarte bine informată despre viața Alinei Vidican de la Miami, pentru fanatik.ro.

Cei doi au foarte multe lucruri în comun. Amândoi fiind divorțați, amândoi trecând printr-o despărțire dificilă. Acum aproape două săptămâni, cei doi au decis să își oficializeze relația, iar Claude a cerut-o în căsătorie pe Alina Vidican, aceasta acceptând fără să stea pe gânduri.

”Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida”, a spus sursa.

Alina Vidican i-a cerut părerea lui Cristi Borcea

De asemenea, înainte de a se căsători, Alina Vidican a vorbit în prealabil cu fostul ei soț, Cristi Borcea, cel cu care are doi copii.

”Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a mai precizat sursa fanatik.ro.

Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu un milionar american! Cum a reacționat afaceristul când a aflat

Mai mult, Alina Vidican este, cu adevărat, îndrăgostită de milionarul american, potrivit sursei citate.

”Claude a cucerit-o cu felul lui de a fi, a dus-o la cursele la care participă ca pilot al firmei. Ea a fost încântată de adrenalină, sunt lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată, iar acum simte cu adevărat că se poate bucura de viață”, ne-a precizat sursa FANATIK.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: