Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Gyorfi a declarat că suferă de o boală des întâlnită. Despre ce este vorba

Daniela Gyorfi a declarat că suferă de o boală des întâlnită. Despre ce este vorba

GALERIE FOTO (4) Daniela Gyorfi a declarat că suferă de o boală des întâlnită.

Daniela Gyorfi a declarat că suferă de o boală des întâlnită. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar la fiecare apariție este cu zâmbetul pe buze. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Daniela Gyorfi suferă de o boală des întâlnită atât la bărbați, cât și la femei. Despre ce este vorba?

Daniela Gyorfi a declarat că suferă de o boală des întâlnită. Despre ce este vorba

Daniela Gyorfi a declarat că suferă de o boală des întâlnită. Soția lui George Tal este una dintre cele mai energice prezente feminine din showbiz-ul românesc. De fiecare dată, Daniela Gyorfi este mereu cu zâmbetul pe buze, încântând oamenii cu vocea sa inegalabilă. Cu toate astea, artista a declarat în emisiunea lui Dan Capatos că suferă de o boală des întâlnită. Blondina a povestit despre cum a afectat-o pandemia în aceste luni. Mai exact, Daniela s-a confruntat cu depresia și încă mai are astfel de momente complicate. Daniela Gyorfi precizează că odată cu instalarea pandemiei nu a mai lansat multe piese ca înainte, iar acest lucru a întristat-o.

Din fericire, soțul și fiica sa au fost alături de ea, George fiind persoana care a încurajat-o să-și revină.„Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine că am fost în depresie, mai sunt în depresie. Mai am momente de astea… Oamenii sunt mai răi, s-au înrăit. (…) Sunt un om care de 30 de ani fac același lucru. N-am mai făcut foarte multe melodii față de colegii mei. Eu nu am găsit rostul, iar eu nu eram așa înainte, până când m-a luat George „domnule, stai așa puțin, păi ce facem aici?”. Important e că una peste alta e bine acum că am intrat oarecum într-o normalitate”, a spus Daniela Gyorfi.

Daniela a mărturisit că pandemia a afectat-o și din punct de vedere financiar. Celebra artistă a spus că nu fuge de muncă, având în vedere că înainte de a deveni artistă a avut o situație materială modestă. Chiar și așa, Daniela își dorește extrem de mult să-și îndeplinească menirea de artistă. „Am avut de suferit în pandemie și material, că nu se mai recuperează ce am pierdut, și ca meserie. Pot să fac și altceva, că eu am fost foarte săracă, făceam curățenie la doctori și asistente în casă ca s-o primească pe mama la spital, dar menirea mea e să fiu artistă și chestia asta cu online-ul pentru mine nu e ceva...”, a adăugat ea.

Daniela Gyorfi își mai dorește un copil

Artista a trecut prin momente dificile în perioada când mama ei s-a stins din viață. În 2013, blondina și-a pierdut mama, după o lungă suferință de cancer. Cu toate astea, alinarea artistei a fost fetița ei.

În 2011, Daniela a născut-o pe Maria la 42 de ani, după ce a făcut mai multe tratamente pentru a rămâne însărcinată. Recent, vedeta a fost întrebată dacă își dorește și cel de-al doilea copil. Daniela Gyorfi și partenerul ei de viață au declarat că ar fi încântați de această idee. . „Daniela și-a dorit de foarte mult timp acest lucru. Tot am stat, am tatonat. Am mai avut o casă în Germania și am știut cum stă treaba. La apartament e mult mai simplu. Are cam 220 de metri pătrați. E destul de spațios. (…) Sunt pregătit zi și noapte”, a spus George Tal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: