Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Gyorfi a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice! Cum arată acum vedeta GALERIE FOTO

Daniela Gyorfi a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice! Cum arată acum vedeta GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (7) Daniela Gyorfi a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice! Cum arată acum vedeta GALERIE FOTO

Daniela Gyorfi este de nerecunoscut la vârsta de 52 de ani. Artista este transformată total după operaţiile estetice. 

Daniela Gyorfi a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc și nu s-a ferit niciodată să recunoască ca a apelat la intervențiile estetice de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a fost foarte criticată în ultima vreme pentru faptul că operațiile au schimbat-o mult de tot, iar acum este de nerecunoscut.

“Doamne ce ţi-ai făcut?”. „Iertare pentru îndrăzneala de a comenta…dar cred că la buze e puţin cam mult!”. „Eu nu te-am recunoscut, te-ai desfigurat pe bani”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Daniela Gyorfi a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice! Artista nu este deranjată de hateri și nu a dorit să răspundă niciunuia dintre cei care au criticat-o. Mai mult, cu fiecare ocazie, Daniela a spus că pentru ea este foarte important să se simtă bine în pielea sa, indiferent de ce crede lumea.

”Nu spun că am 20 de ani, spun că mă simt foarte bine în pielea mea. De fapt, contează cum te simţi, cum te prezinţi, cum eşti tu ca om. Nu poţi fi ridicol, dar contează foarte mult şi încrederea pe care o ai. Nu pot spune că în momentul în care am împlinit 50 de ani, vai, am intrat într-o criză. După sufletul şi după mintea mea, eu mă simt de 30 de ani. Eu sunt o tipă foarte activă, mă maimuțăresc prin casă, mie îmi place să copilăresc, îmi place să am grijă de mine atât cât pot”, declara în urmă cu ceva timp Daniela.

Câte operații estetice are Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a mărturisit câte operații estetice și-a făcut până acum. Dezvăluirile despre intervențiile făcute de medicul estetician vin la scurt timp după ce a fost criticată de mulți dintre fani când și-a pus o poză realizată de aproape.

Daniela Gyorfi a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice! Artista a dezvăluit că până la vârsta de 52 de ani, și-a făcut doar trei operații de mărire a bustului cu implanturi de silicon. Mai mult, ea a negat că medicul estetician i-ar fi făcut vreo intervenție chirurgicală la față. La acest capitol, cântăreața a spus că a apelat la proceduri non-invazive. Un alt aspect pe care a ținut să-l sublinieze în timpul declarațiilor a fost acela că ea nu își modifică pozele cu ajutorul filtrelor.

“Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni. Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a declarat artista.

În urmă cu doar două luni, Daniela Gyorfi a apelat din nou la serviciile medicilor esteticieni. Artista a decis atunci că este momentul să se ocupe de mâinile ei, intervenţie care costă în jur de 1.000 de euro. De asemenea, îndrăgita cântăreaţă şi-a făcut şi dantura pentru care a plătit peste 16.000 de euro.

Daniela Gyorfi a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice! Cum arată acum vedeta GALERIE FOTO

”Când aud asta, pe mine deja mă apucă nervii, pentru că m-am săturat să spun că nu am. Ce am avut mi-am asumat. Eu am fost prima care am spus că mi-am făcut operație la sâni. Mi-am mai făcut o operație la nas. Dacă aș fi operată, în primul rând că aș spune, pentru că nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine, să te operezi. Da, mă gândesc să-mi fac nu neapărat operații, dar îmi fac un Botox. Mi-am mai făcut buzele, mi le-am mai și stricat. Mi-am făcut dantura, care n-a fost neapărat un moft, am extensii puse”, a mai povestit aceasta.