Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce afecțiune se confruntă Daniela Gyorfi. Cum reușește să treacă peste momentele grele

Cu ce afecțiune se confruntă Daniela Gyorfi. Cum reușește să treacă peste momentele grele

GALERIE FOTO (5) Cu ce afecțiune se confruntă Daniela Gyorfi.

Cu ce afecțiune se confruntă Daniela Gyorfi. Artista a recunoscut că suferă de o afecțiune de luni bune, menționând că reușește oarecum să treacă peste greutățile apărute. Daniela Gyorfi a vorbit și despre relația pe care o are cu George Tal, tatăl fetiței sale.

Cu ce afecțiune se confruntă Daniela Gyorfi. Cum reușește să treacă peste momentele grele

Cu ce afecțiune se confruntă Daniela Gyorfi. Printre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România se numără și Daniela Gyorfi, care emană o energie pozitivă oriunde merge. Deja artista este la un nivel avansat al vieții, având o carieră de succes în spate și o familie minunată.Cu ce afecțiune se confruntă Daniela Gyorfi. Deși pare că vedeta nu poate fi doborâtă de nimic, pandemia de coronavirus i-a cauzat probleme artistei, care recunoaște că a căpătat o despresie cruntă după ce evenimentele au fost oprite.

Daniela a vorbit despre acest lucru în emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.„Pandemia ne-a afectat pe toți. Dar există o speranță. Numai uniți putem să trecem peste acest moment. Să nu credeți că nu am avut depresie, am depresie. E sunt artist, eu nu știu să fac altceva. Copilul meu a înțeles că trebuie să stea acasă. George este impresar. Am avut niște bani puși de-o parte. Am vrut să facem niște investiții. Eu simt lipsa spectacolelor, duc lipsa contactelor cu oamenii. Ce fac dacă rămân fără bani? Dar cred că anul acesta se va termina pandemia”, a declarat Daniela.

De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de mai bine de 15 ani, având împreună o fetiță absolut minuntată. Cu toate astea, cei doi nu s-au căsătorit civil, motiv pentru care fanii lor se întreabă care este motivul acestei decizii. Întrebată, Daniela Gyorfi a spus că nu vrea să îmbrace rochia de mireasă, pentru că ea și George sunt foarte fericiți, nefiind nevoie de un act oficial pentru a demonstra acest lucru. Deși a fost cerută în căsătorie, vedeta nu dorește să facă acest.
Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșeală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a mai spus Daniela Gyorfi.

Maria Tal, în vârstă de nouă ani, este cea mai mare bucurie a celor doi. Fetița este foarte inteligentă, menționând într-un interviu că ar vrea să lucreze la NASA, Maria fiind foarte interesată de tehnologie și pasionată de robotică. „Nu ştiu dacă o să se împlinească acest vis, dar aş dori să lucrez la NASA. Ştiu că dacă vreau să ajung acolo, trebuie să mă ţin de teme, de matematică, să învăţ limbi străine… nici nu mi ajung degetele să vă enumer câte trebuie să faci ca să ajungi un om de ştiinţă”, a răspuns Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: