Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Gyorfi își căută casă. Ce pretenții are cântăreața

Daniela Gyorfi își căută casă. Ce pretenții are cântăreața

GALERIE FOTO (7) Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi își dorește să se mute alături de soțul și fiica lor într-o locuință mai spațioasa. Vedeta este, așadar, în căutări de o casă, însă are câteva criterii de care va ține cont atunci când o va cumpăra.

Daniela Gyorfi locuiește într-un bloc din 1987

Acum că are o fiică măricică, Daniela se gândește să achiziționeze o nouă proprietate. Vedeta recunoaște că fiica ei e cea care își dorea mai mult spațiu, așa că are grijă de doleanța ei.
În prezent, Daniela locuiește într-un bloc construit în anul 1987.

„Vrem să ne luăm un apartament, o casă. Fii-mea, Maria, e cea mai încântată. Zice: «mami, te rog, ţine cont de mine, vreau o cameră mare. Cea mai mare». Vrem să facem o investiţie, să facem şi o schimbare. Stau într-un bloc construit în 1987. Stăm în două apartamente acum, dar vrem ceva mai modern”, a declarat Daniela pentru click.ro.

Care a fost reacția ei vizavi de un penthouse

Cum căutările sunt în toi, vedeta a și vizionat câteva dintre proprietățile listate pe site-urile de specialitate. Într-una dintre căutările sale, vedeta a găsit un penthouse superb. Prețul, însă, a făcut-o pe Daniela să-și reconsidere doleanțele.

„Am vizionat deja un penthouse. Şi mi-au spus aşa: „Doamna Daniela, pentru dumneavoastră, doar 500.000 de euro. Pac, vă mutaţi în el, aveţi deja mobile”. Am rămas perplexă. Singura entuziasmată a fost fii-mea. Aveam lift în casă, tot confortul”, a adăugat Daniela pentru sursa citată.

Citește și Daniela Gyorfi, rușinată de numărul operațiilor estetice pe care le are

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini